Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

    Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.











21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

    Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

  Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
Модератор форуму: Лада_ukr, Лада  
Погомоніти (форум) » Інші питання » Мені болить за Україну » Про політиків
Про політиків
Лада_ukr Дата: Вівторок, 06.12.2011, 16:46 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратор
Повідомлень: 351
Статус: десь вийшов
Янукович рассмеялся, узнав о смерти Кушнарева.

Ющенко Виктор (2006-2010)

Прогнози

30.10.2014 • Встановлення східного кордону УСРР в 1919—1925 роках (історико-правовий аспект)



Встановлення східного кордону УСРР в 1919—1925 роках (історико-правовий...
 
Лада Дата: Вівторок, 09.04.2013, 15:32 | Повідомлення # 41
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
08.04.2013 • Ушла из жизни Маргарет Тэтчер



Утром стало известно о смерти экс премьер-министра Великобритании, Железной Леди, баронессы Маргарет Тэтчер.
Как сообщил прессе ее представитель - лорд Белл - 87-летняя Маргарет Тэтчер скончалась в своем доме в Англии,
утром 8 апреля. На момент смерти с ней в доме находились ее дети Марк и Кэрол Тэтчер.


ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - розробка та впровадження
 
Лада Дата: Середа, 17.04.2013, 23:13 | Повідомлення # 42
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
Из фильма Пеуновой, о ритуальном убийстве жидами царской семьи
 
Лада Дата: Четвер, 23.05.2013, 15:53 | Повідомлення # 43
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
23.05.2013 • Україна скотилася у 1993-ій рік - з вірусами(12.2013)

29.05.2013 • Украина без денег

29.05.2013 • Стало известно сколько процентов теневой экономики в Украине

• законодавство про захист економічної конкуренції

29.05.2013 • Судья Киреев пишет диссертацию у Азароваще
 
Лада Дата: Вівторок, 18.06.2013, 14:59 | Повідомлення # 44
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
18.06.2013 • Украина захватила лидерство по числу мигрантов в страны Евросоюза

18.06.2013 • В Киеве уничтожают Национальный Голосеевский парк. ФОТО
 
Лада Дата: Вівторок, 18.06.2013, 15:24 | Повідомлення # 45
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
06.06.2013 • В Киеве еще 3 июня поменялась власть
 
Лада Дата: Четвер, 27.06.2013, 07:32 | Повідомлення # 46
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
Ціна неузгодженостей щодо податку на нерухомість:
27.06.2013 • С украинцев уже собрали более 7 миллионов гривен налога на недвижимость. УКРИНФОРМ
Цитата
В бюджет Украины уже поступило 7,2 миллиона гривен налога на недвижимое имущество от физических и юридических лиц. Об этом заявил директор Департамента налогообложения физических лиц Миндоходов Вячеслав Бусарев.

«На сегодняшний день налога на недвижимое имущество от юридических лиц поступило 6 млн гривен, от физических лиц - 1,2 млн гривен», - сказал он.

По словам Бусарева, физические лица уплатили 700 тыс гривен добровольно, имея коды бюджетной классификации.

Кроме того, по решениям-уведомлениям от территориальных органов Миндоходов гражданами уплачено 538 тыс гривен данного налога.

Кроме того, представитель Миндоходов также сообщил, что 551 тыс. уведомлений-решений об уплате налога на недвижимость находится в режиме отправки и получения гражданами.

Стоит отметить, что согласно плану, в бюджет по итогам года запланировано поступление 75 млн гривен от налога на недвижимое имущество.
 
Лада Дата: Четвер, 27.06.2013, 07:59 | Повідомлення # 47
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
21.06.2013 • Леся Оробець: Нам дали зрозуміти - якщо не заплатимо $3,5 млн, то буде СІЗО

26.06.2013 • Про местных царьков и силу гражданского общества. (Александра Кужель)
 
Лада Дата: Субота, 06.07.2013, 17:50 | Повідомлення # 48
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
06.07.2013 • Усьореалізм » На чому тримається фракція ПР: контроль та облік депутатських душ (Віталій Бережинський)
Цитата

Єфремов визнав, що слідкує за всім своїм «мурашником» у режимі онлайн

«На гарячому» голову фракції ПР спіймав фотокор «Комерсанту» Влад Содель, який зафіксував, як Олександр Єфремов із планшета контролює присутність своїх підопічних у сесійній залі за допомогою веб-ресурсу zall.com.ua. Пізніше, як повідомляє «Українська правда», Єфремов визнав перед журналістами, що більшість і справді веде постійне стеження за депутатами для керування роботою Верховної Ради.

«У нас триває постійний моніторинг присутності у залі депутатів. Це для того, щоб оперативно керувати роботою в залі. Ми постійно в режимі онлайн знаємо, яка кількість депутатів присутня в залі», – заявив Єфремов. На питання, чи давно керівництво фракції так моніторить своїх регіоналів, голова фракції відповів: «Здається, з самого початку, коли ввели систему голосування персонально. Тут немає ніяких секретів, це нормальний механізм роботи в залі».

Ось на цьому місці пан Єфремов, очевидно, трохи покривив душею. Секрет є, та ще й такий великий, що й самі регіонали про цей «механізм» не всі знають. Ось, наприклад, Вадим Колесніченко, коли «Обозреватель» звернувся до нього з цього приводу, наївно спитав: «Скажіть, а навіщо це робити? Адже присутність чи відсутність народного депутата видно по тому, голосував він чи ні».

Світла ви душа, Вадиме Васильовичу, якщо визначаєте присутність своїх колег на робочому місці за фактом їхнього голосування! Незіпсований ідеаліст, одним словом. Або навпаки – заядлий атеїст і скептик без віри в чудо. Але чудеса трапляються й у наші часи, а у Верховній Раді – навіть частіше, ніж у будь-якому іншому місці. Ось той же пан Єфремов за чудотворними здібностями навіть легендарного Беду Преподобного перевершив: якщо у британського святого камені після проповіді «амінь» промовляли, то у Єфремова за одним телефонним дзвінком пусті крісла голосують.

До речі, про пусті крісла. Технічні подробиці здійснення онлайнового моніторингу Єфремов не оголосив. Таким чином залишивши нам великий простір для польоту фантазії. Одразу ж в уяві постають двісті регіоналів з електронними чіпами, вживленими в… (обирайте місце згідно з власною зіпсутістю). Тільки-но збереться регіонал-прогульник занести ногу за поріг сесійної зали, щоб піти провітритися у своїх власних справах, – а в Єфремова вже на планшеті: «Пік-пік-пік!» І прогульника автоматично електроструменем – р-р-раз у… коротше, у те саме місце.

Зате що факт, то факт – депутатська дисципліна в Партії регіонів куди міцніша, ніж у всіх. І голосують, як штики, і в сесійну залу ходять, як діти до школи. Така собі дисципліна мурашника чи то пак бджолиного вулика: вилізли спозаранку зі стільника – і полетіли збирати у засіки. Літають, щоправда, не всі: як у справжніх комах, у Партії регіонів є своя ієрархія. Є робочі особини (літають до Верховної Ради щодня, голосують, як скажуть), є охоронці (муштрують робочих, вказують, як голосувати), є матка та її оточення (нікуди не літають, не голосують, сидять на «засіках» і плювати на всіх хотіли). Цікаво, що на відміну від тих же мурах і бджіл, в популяції ПР матка з її оточенням живуть окремо від «робочих» та «охоронців» і контактують із ними тільки тоді, коли наступає потреба видати особливо значного пенделя. У природі такого зазвичай не буває, але згодимося на тому, що це неправильні бджоли та несуть вони неправильний мед.

Взагалі розрізнити, хто до якого ієрархічного ступеня у вулику ПР належить, дуже легко за статистикою прогулів. Робочі особини їх практично не мають (як же прогуляєш тут, коли над тобою Єфремов висить зі своїм планшетом…) «Охоронці» теж у Раду літають старанно – контроль бо має бути безперервним. А ось, наприклад, подивимося на Іванющенка Юрія Володимировича (Юру Єнакіївського). Письмова реєстрація: зареєстрований – 23 рази, відсутній із невідомих причин – 25. Відразу зрозуміло – комаха високого ієрархічного польоту. Чи ось Янукович Віктор Вікторович: зареєстрований – 37 разів, відсутній із невідомих причин – 10 разів, перебував у відпустці – 1 раз. Теж непоганий результат, особливо, якщо згадати, як ще у лютому «охоронець» Єфремов лякав із телеекрану прогульників, що заставить усіх добровільно-примусово писати заяви про складення мандату. Ясно, що єфремові погрози Віктора Вікторовича з Юрієм Володимировичем не стосувалися: таким персонам заявою не пригрозиш і чіп для стеження не вставиш…

Однак залишимо ці ентомологічні досліди, і версію про чіпування регіоналів теж відкинемо. Немає у нас доказів, та й принцип Оккама свідчить: чим простіша здогадка, тим вона ймовірніша. Ось вам версія куди примітивніша: кілька днів тому бютівка Леся Оробець угледіла у гостьовій ложі чотирьох жіночок з iPadами, які рахували відсутніх регіоналів і звітували свої підрахунки по телефону – очевидно, для більшої зручності «кнопкодавів». Пані Оробець запідозрила, що iPadи у жіночок були підключені до системи «Рада». Ми ж висунемо альтернативне пояснення: з iPadів жіночки заходили на той самий ресурс zall.com.ua, який був відкритий на планшеті у Єфремова. І зовсім не гіпотетичні чіпи, а саме ці живі «веб-камери» у жіночому обличчі надають на сайт оперативну інформацію, хто куди шастає по сесійній залі.

До речі, зайти на цей ресурс (згідно зі словами Єфремова зовсім «несекретний») простому смертному ніяк неможливо: головна сторінка відразу вимагає ввести номер телефону та пароль. І ніяких пропозицій зареєструватися – що наводить на думку, що реєстрація теж ведеться у ручному режимі. Чому треба було зробити таку страшну таємницю з «нормального механізму роботи в залі» – одному Богу відомо…
- See more at: http://www.pic.com.ua/na-chom....Qu.dpuf
 
Лада Дата: Неділя, 07.07.2013, 18:33 | Повідомлення # 49
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
07.07.2013 • Принятие одного закона в Верховной Раде Украины обходится в шесть миллионов гривен
Цитата
Принятие одного закона в Верховной Раде Украины обходится бюджету в шесть миллионов гривен ($750 тыс.). Об этом в эфире программы «Шустер Live» на канале «Интер» сказал Александр Ефремов, руководитель фракции провластной Партии регионов.

«Я подсчитал, что каждый принятый закон обходится украинскому бюджету в шесть миллионов гривен. Это очень дорого для любой страны», – сказал Ефремов.

В ответ на это руководитель оппозиционной фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк сказал, что один день содержания президента Украины Виктора Януковича обходится стране в 20 млн гривен ($2,5 млн).

 
Лада Дата: Вівторок, 09.07.2013, 07:39 | Повідомлення # 50
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
08.07.2013 • Севастополь узято

11.07.2013 • Столичные власти отдали 3 млн на проведение уже прошедшего чемпионата
 
Лада Дата: Неділя, 14.07.2013, 16:58 | Повідомлення # 51
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
14.07.2013 • Политические игры. Режим Януковича накануне краха

14.07.2013 • За правління Януковича кількість акцій протесту в Україні зросла майже на 60%
 
Лада_ukr Дата: П′ятниця, 19.07.2013, 21:38 | Повідомлення # 52
Група: Адміністратор
Повідомлень: 351
Статус: десь вийшов
В Раде от материальной помощи отказались лишь 19 депутатов
 
Лада Дата: Понеділок, 22.07.2013, 00:38 | Повідомлення # 53
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
• У Мінкульті заспокоюють: передані УПЦ об’єкти Лаври досі належать державі (Униан)

Контрактовую площадь в Киеве уничтожат, сделав из нее парковку (E-news.com.ua)
 
Лада Дата: Субота, 27.07.2013, 05:14 | Повідомлення # 54
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
26.07.2013 • Украина и Беларусь согласовали госграницу по фарватеру Днепра и Сожа
 
Лада_ukr Дата: Понеділок, 29.07.2013, 02:20 | Повідомлення # 55
Група: Адміністратор
Повідомлень: 351
Статус: десь вийшов
26.07.2013 •[ur l=http://politica-ua.com/ukraina-na-krayu-politicheskaya-programma-revolyucionnyx-preobrazovanij/?26153]Украина на краю. Политическая программа революционных преобразований[/url]
 
Лада Дата: Вівторок, 30.07.2013, 11:15 | Повідомлення # 56
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
25.07.13 • Царское село Азаровых в Крыму: семейство премьера оказалось членами элитного дачного кооператива. ФОТОрепортаж
 
Лада_ukr Дата: Четвер, 08.08.2013, 22:29 | Повідомлення # 57
Група: Адміністратор
Повідомлень: 351
Статус: десь вийшов
Україна в небезпеці

 
Лада Дата: Субота, 10.08.2013, 07:20 | Повідомлення # 58
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
09.08.2013 • С миру по нитке: что в Украине еще не успели обложить налогами и сборами

Декларируя сокращение налогов и снижение фискальной нагрузки, власть вводит все новые и новые подати

 
Лада Дата: Понеділок, 12.08.2013, 11:58 | Повідомлення # 59
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1473
Статус: десь вийшов
06.05.2011 • Владимир Крупин. "Демократка Алиса и неблагодарный народ"

Какой неблагодарный у нас всё-таки народ

НЕБЛАГОДАРНЫЙ НАРОД ! столько наобещали, а им все мало !
Вася Обломов - Поганенький у нас народ
 
Лада_ukr Дата: Вівторок, 13.08.2013, 15:10 | Повідомлення # 60
Група: Адміністратор
Повідомлень: 351
Статус: десь вийшов
 
Погомоніти (форум) » Інші питання » Мені болить за Україну » Про політиків
Пошук:

  Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

                    Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

  Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2024   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

  ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com