viktorovnauliana711 |
Дата: Субота, Вчора, 17:03 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Всім вітання! Маю абсолютно приземлену задачу: купити нормальні роликові конвеєри від українського виробника, щоб і якість була, і бюджет не сказав “па-па”. Але після пари днів пошуку в інтернеті відчуваю, що або я не туди дивлюся, або цей квест створено для людей з суперсилою. Може, хтось уже проходив цю дорогу і може поділитися картою до скарбів? :) Буду вдячний за будь-які натяки, посилання, імена, координати!
|
|
|
|
HzBoy |
Дата: Неділя, Сьогодні, 20:17 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я понад 15 років займаюся впровадженням автоматизованих систем у промисловості, і неодноразово стикався з різними виробниками транспортерів. Однак завод Баленко справив на мене особливо позитивне враження. Ми працювали разом над проектом модернізації лінії на одному з підприємств у Києві, і саме їхні роликові конвеєри https://balenko.com/product....porteri стали ключовим елементом. Дуже зручно, що вони не просто продають обладнання, а беруть на себе повний цикл – від виготовлення до сервісу. Якість матеріалів, точність збирання, чітка документація – усе на найвищому рівні. Підрядник з монтажу, з яким ми працювали, також відзначив зручність установки рольгангів Баленко. Система працює без нарікань, підприємство задоволене, і я – теж. Тому із задоволенням рекомендую цю компанію як надійного партнера. Хто шукає, де купити роликові конвеєри в Україні – вам сюди.
|
|
|
|