HzBoy |
Дата: Четвер, 28.08.2025, 19:41 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Друзі, підкажіть! Мій дизель вже так задовбав з тим фільтром, що відчуваю — пора його «проводжати на пенсію». Хто робив видалення у Києві? Бо не хочеться віддати купу грошей і залишитися ще й без машини :) Поділіться досвідом, щоб не наступити на граблі.
|
|
|
|
olforenko |
Дата: Субота, 30.08.2025, 13:55 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я нарешті вирішив зробити повну перевірку свого авто, бо помітив, що двигун працює трохи важко і іноді з’являються неприємні помилки. Знайшов СТО на Протасів Яр, 2, де займаються видаленням сажевого фільтра в Києві https://clean-kat.com.ua/vydalennya-sazhevogo-filtra-kyiv/ і не пожалкував жодної хвилини. Майстри попередньо зробили безкоштовну діагностику, пояснили всі нюанси і видалили фільтр за 90 хвилин. Результат перевершив очікування: авто стало значно жвавішим, помилок у ЕБУ немає, а гарантія на роботу додає впевненості. Особливо сподобалась уважність персоналу та їх професійний підхід до кожної деталі. Тепер рекомендую цей сервіс усім знайомим, бо це не лише швидко, але й безпечно для двигуна. Здається, моє авто відчуває себе як нове після такої процедури, а я — спокійний за його технічний стан.
|
|
|
|