Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада_ukr, Лада  
Хто який вогнегасник для авто вибрав і чому саме цей?
xtrance1991 Дата: Неділя, 28.12.2025, 12:42 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Планую поставити вогнегасник у свій легковий авто, бо неодноразово чув, що це суттєво підвищує безпеку на дорозі і реально допомагає в екстрених ситуаціях, наприклад при загорянні моторного відсіку чи електропроводки.
Поясніть, який саме тип вогнегасника вибрали ви для своєї машини та з яких причин.
Цікавить не просто думка, а конкретні аргументи щодо типу заряду, робочих класів пожеж, об’єму балону і зручності розміщення в авто, оскільки хочу зробити усвідомлений вибір і не жалкувати потім про покупку.

vasya195 Дата: Неділя, 28.12.2025, 12:43 | Повідомлення # 2
Здрастуй, друже, я давно вже ношу вогнегасник у багажнику свого автомобіля і, на мою думку, варто зважати на кілька ключових аспектів, а не тільки на маркетингові гасла. Перше, на що я звертав увагу, це тип робочого агента, бо саме він визначає, проти яких видів пожеж пристрій ефективний і чи може він справитися з загорянням пального, електрики та матеріалів салону одночасно. Друге, я приділяв увагу об’єму й вазі, аби прилад був достатньо потужний, але при цьому не займав забагато місця і легко фіксувався в салоні чи в багажнику. Третє, не менш важливо — сертифікація та відповідність стандартам безпеки, що гарантує належну продуктивність у екстреному випадку.

xtrance1991 Дата: Неділя, 28.12.2025, 12:47 | Повідомлення # 3
Дякую за твою думку, дуже корисно почути практичний підхід від людини, яка вже роками їздить з цим засобом. Мене трохи лякає той порошковий наліт після використання, але я розумію, що такий вогнегасник часто універсальний і ефективний для більшості пожежних ситуацій, які можуть виникнути саме в автомобілі.
Також думаю про моделі з манометром, аби мати змогу перевіряти тиск і стан готовності пристрою. Все ще вагаюсь між компактним варіантом для щоденної їзди та трохи більшим, котрий може погасити більш значну пожежу, бо бачив, що деякі люди рекомендують орієнтуватись на певні робочі класи й об’єми саме для легкових машин. Як ти думаєш, чи важливо звертати увагу на температурний діапазон роботи вогнегасника, особливо в наших кліматичних умовах з морозами взимку і спекою влітку?

vasya195 Дата: Неділя, 28.12.2025, 12:49 | Повідомлення # 4
Я цілком розумію твої переживання щодо порошкового нальоту, але з мого досвіду універсальні засоби на основі сухого порошку дають найкращу загальну ефективність проти різних типів пожеж, що може статися на дорозі. Перш ніж купувати, варто звернути увагу на параметри, про які ти говорив, зокрема на наявність манометра, вагу й об’єм, бо це впливає на зручність експлуатації і загальну ефективність засобу.
Для власників легкових авто оптимальними зазвичай виявляються компактні моделі з універсальним робочим агентом, які можна легко закріпити в салоні чи в багажнику, не відволікаючись на зайві клопоти.
Якщо ти шукаєш надійний пристрій зі стандартними характеристиками, то в інтернет‑магазині Автозвук часто представлені автомобільні вогнегасники https://avtozvuk.ua/ua/ognetushiteli/c488 саме з тими параметрами, які найчастіше радять досвідчені водії. У цьому магазині можна обрати вогнегасник з манометром, сертифікацією та оптимальним об’ємом для легкового авто, що підходить для стандартних дорожніх умов.

Також там бувають моделі з кріпленнями для зручної фіксації в салоні, що особливо важливо, щоб пристрій був під рукою саме в екстрену хвилину.
Я б порадив перед покупкою переглянути асортимент саме в Автозвук, порівняти кілька варіантів за обсягом і вагою, обрати той, що найкраще пасує під твої потреби і бюджет, і перевірити наявність манометра для контролю стану. Це допоможе тобі бути впевненим у виборі й підвищить твою власну безпеку на дорозі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2026   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com