la2217596 |
Дата: Вівторок, 30.04.2024, 19:11 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Підкажіть будь ласка де краще можна вивчити питання на рахунок слуху. Можливо є центр, котрий спеціалізується на цьому?
|
|
|
|
HzBoy |
Дата: Середа, 01.05.2024, 10:47 | Повідомлення # 2 |
| У мене були проблеми зі слухом вже довгий час, і я довго вагався, чи варто мені купувати слуховий апарат. Але коли я натрапив на Центр Слуху https://sluh.com.ua/category/pereviryty-sluh-doroslomu в Києві, всі мої сумніви відразу зникли. Вони пропонують широкий асортимент апаратів, вибір яких дозволив мені знайти ідеальний варіант для себе. Ціни також приємно здивували - я отримав високоякісний слуховий апарат за доступну ціну. Ще одним важливим моментом для мене була швидка доставка. Центр Слуху доставив апарат у найкоротші терміни прямо до мого дому. Я дуже задоволений своїм вибором і рекомендую Центр Слуху всім, хто шукає надійного партнера у вирішенні проблем зі слухом.
|
|
|
|
equom |
Дата: П′ятниця, 27.12.2024, 13:39 | Повідомлення # 3 |
| Якщо ви хочете детально вивчити питання щодо слуху та здоров'я слухових органів, рекомендую звернутися до медичного центру слуху "Беттертон". Цей центр спеціалізується на діагностиці та лікуванні порушень слуху, а також на підборі слухових апаратів, що дозволяє отримати комплексну консультацію та допомогу. Ви зможете пройти обстеження слуху, отримати рекомендації від досвідчених лікарів та дізнатися більше про методи лікування і корекції слуху. Крім того, тут вам допоможуть підібрати слуховий апарат, якщо це буде необхідно. Контакти центру: вулиця Саксаганського, 90, Київ, Україна, 01032 Телефон: 067 23 96 918 Сайт: https://bettertone.com.ua/uk/ Цей центр допоможе вам отримати всі необхідні знання і правильно підійти до вирішення будь-яких проблем зі слухом.
Відредаговано equom - Четвер, 02.01.2025, 10:25
|
|
|
|