Не можу виконати завдання з геометрії
|
|
Chek |
Дата: Неділя, 19.05.2024, 17:34 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Дочка попросила допомогти їй із домашнім завданням з геометрії. Я сиджу вже над ним годину, і не можу розв'язати. Якось навіть трохи соромно. І в інтернеті не можу знати розв'язку до такої задачі. Як викрутитися, щоб не впасти обличчям в грязь перед дочкою?
|
|
|
|
Medved |
Дата: Неділя, 19.05.2024, 17:37 | Повідомлення # 2 |
| А в який клас ходить ваша дочка і підручник якого автора? Адже зараз є багато доступних варіантів розв'язків в інтернеті. Я теж не завжди можу розв'язати якісь завдання, адже вже забув шкільний матеріал. ГДЗ з геометрії для 9 класу автор Істер я дивлюся тут https://4book.org/gdz-res....er-2017 . Там різні класи та автори, дивіться чи є ваш. І ще будьте уважні стосовно року випуску підручника, бо вони можуть бути різні і відповідно матеріал підручника буде інший.
|
|
|
|
Лина |
Дата: Неділя, 19.05.2024, 17:40 | Повідомлення # 3 |
| Ого, які ви хороші батьки. Мій чоловік за весь час навчання дітей у школі жодного разу не вчив із ними уроки. В нас через це виникало дуже багато конфліктів і от він мені стверджував, що цього не робить жоден чоловік. Тепер я переконалася, що він помилявся, як і в багатьох інших питаннях.
|
|
|
|