Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Рукоділля і все для нього
lermontovlermik Дата: Субота, 25.05.2024, 22:21 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Нещодавно я вирішив почати в’язати шкарпетки та шапки для своїх рідних, оскільки наближається зима. Я новачок у цій справі і маю багато ентузіазму, але мало знань де купувати якісні матеріали. Мені здається, що звичайні магазини не мають достатнього вибору, і я б хотів знайти спеціалізований магазин, де зміг би отримати все необхідне. Чи могли б ви порадити мені онлайн-магазин, де я зміг би знайти широкий асортимент товарів для рукоділля?

leraleon00 Дата: Неділя, 26.05.2024, 15:35 | Повідомлення # 2
Обожнюю замовляти такі товари цілими коробками, от аби відразу було багато, це просто прекрасно

valetka583 Дата: Неділя, 26.05.2024, 15:36 | Повідомлення # 3
Ваше питання дуже своєчасне, особливо коли знаєш, як важливо мати якісні матеріали для такого захоплюючого хобі, як в’язання. Я займаюся рукоділлям більше десяти років і протягом цього часу випробувала чимало різних магазинів. З особистого досвіду та численних рекомендацій своїх підписників могу з упевненістю рекомендувати вам магазин рукодільних товарів Carisma https://carisma.ua/ . У цьому магазині ви знайдете дивовижно широкий асортимент товарів, починаючи від пряжі різної товщини та кольору, до спеціальних наборів для початківців. Також Carisma пропонує різноманіття аксесуарів для в’язання, які зроблять ваше хобі не лише приємнішим, але й набагато зручнішим.

kd250266 Дата: Неділя, 26.05.2024, 22:38 | Повідомлення # 4
круто

darya_tereshchenko Дата: Понеділок, 27.05.2024, 11:22 | Повідомлення # 5
гарний вибір, дякую

fainaamba Дата: П′ятниця, 21.06.2024, 22:50 | Повідомлення # 6
Я тут задумалась, где бы заказать пряжу для моего нового проекта? Хочу что-то качественное, разнообразие цветов, да и чтобы доставили быстро. У тебя есть проверенные места? Ведь ты же у нас знаток в этом деле, всегда находишь самые лучшие материалы для своих шедевров.

kykanasliva Дата: П′ятниця, 21.06.2024, 22:53 | Повідомлення # 7
Лично я всегда заказываю пряжу на сайте moyapryazha.com. Особенно мне нравится их ассортимент пряжи ализе мисс https://moyapryazha.com/ru/alize-miss-ru . Это великолепная хлопковая пряжа, которая идеально подходит для летних изделий, кружев, салфеток и даже детской одежды. Цветовая палитра просто потрясающая: от нежных пастельных тонов до ярких насыщенных цветов, да и качество пряжи отменное, нить ровная, мягкая, не скручивается и не расслаивается при вязании. Доставка всегда быстрая и надёжная, что для меня очень важно, ведь время - это один из главных ресурсов при создании моих работ.

samouraicupcake Дата: Вівторок, 02.07.2024, 17:49 | Повідомлення # 8
Я онлайн рідко замовляю. У мене в місті чудові магазини для всякого рукоділля є. Хоча, я візьму на замітку магазини, що ви радите

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2025   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com