Шукаю дизайнерів для стоматологічної клініки
|
|
HzBoy |
Дата: Середа, 17.07.2024, 17:06 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я планую відкрити стоматологічну клініку і зараз займаюсь розробкою її дизайну. Мені важливо створити простір, який буде не тільки функціональним, але й комфортним для пацієнтів різного віку. Хочу, щоб дизайн сприяв зниженню тривожності у пацієнтів і створював приємну атмосферу. Чи можете ви поділитися своїм досвідом або порадами щодо вибору кольорової гами, розташування меблів та інших деталей інтер'єру?
|
|
|
|
Levchenko |
Дата: Середа, 17.07.2024, 17:07 | Повідомлення # 2 |
| Щодо дизайну, раджу звернути увагу на використання природних кольорів, таких як блакитний та зелений. Вони заспокоюють і створюють відчуття гармонії. Також варто подумати про зручні меблі для пацієнтів і функціональні робочі місця для персоналу. Обов'язково використовуйте якісне освітлення.
|
|
|
|
HzBoy |
Дата: Середа, 17.07.2024, 17:07 | Повідомлення # 3 |
| Вже подумав про природні кольори, але ще не визначився, які конкретно відтінки обрати. Чи є у вас конкретні приклади вдалих рішень? Також цікавить, які матеріали краще використовувати для обробки стін і підлоги, щоб це було зручно в догляді і виглядало естетично привабливо.
|
|
|
|
Levchenko |
Дата: Середа, 17.07.2024, 17:09 | Повідомлення # 4 |
| Щодо відтінків, можу порадити світло-блакитний для стін і зелений для акцентів, наприклад, у вигляді рослин або декоративних елементів. Це дійсно створить заспокійливу атмосферу. Щодо матеріалів, варто обирати такі, що легко чистяться і дезінфікуються, наприклад, керамічна плитка для підлоги та миючі фарби для стін. Якщо ви хочете отримати професійну консультацію і побачити приклади вдалих рішень, раджу відвідати сайт НСДгруп. Там є багато корисної інформації та прикладів реалізованих проєктів з дизайну стоматологічних клінік https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-stomatologicheskih-klinik/ Це допоможе вам краще уявити, як можна організувати простір і створити комфортні умови для пацієнтів і персоналу.
|
|
|
|