Друзі порадьте хорошу автошколу в Києві!
|
|
kirilzhilenko80 |
Дата: Четвер, 22.08.2024, 21:27 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Доброго дня! Хочу розпочати навчання в автошколі, але не можу вирішити, куди саме звернутися. Може, хтось знає перевірені варіанти в Києві, де інструктори дійсно вчать, а не просто відпрацьовують свої години? І як зараз справи з цінами? Чи можна знайти щось пристойне за адекватні гроші, чи вже всі школи підняли ціни?
|
|
|
|
a_sov |
Дата: Четвер, 22.08.2024, 21:28 | Повідомлення # 2 |
| Я проходив навчання в автошколі на Печерську. Спочатку теж вагався, але обрав цю школу через хороші відгуки. Інструктор був дуже професійний, і навчання проходило на високому рівні. Ціни зараз, звісно, зросли, але я б сказав, що якість підготовки виправдовує витрати. Головне — знайти школу, де дійсно навчають, а не просто відпрацьовують години.
|
|
|
|
HzBoy |
Дата: Четвер, 22.08.2024, 21:28 | Повідомлення # 3 |
| Моя порада — звертайте увагу на відгуки і репутацію автошколи. Я навчався на Позняках, і інструктори були на висоті. Важливо, щоб заняття були добре організовані і з індивідуальним підходом до кожного учня. Щодо цін — вони, на жаль, підвищилися, але все ж таки можна знайти пристойний варіант за адекватні гроші.
|
|
|
|
menigorek |
Дата: Четвер, 22.08.2024, 21:29 | Повідомлення # 4 |
| Цитата HzBoy ( ) Моя порада — звертайте увагу на відгуки і репутацію автошколи. Я навчався на Позняках, і інструктори були на висоті. Важливо, щоб заняття були добре організовані і з індивідуальним підходом до кожного учня. Щодо цін — вони, на жаль, підвищилися, але все ж таки можна знайти пристойний варіант за адекватні гроші. Привіт, друзі! Хочу порадити вам https://stolica.com.ua/vartist-navchannya-v-avtoshkoli/ якщо ви плануєте отримати права. Сам навчався тут і дуже задоволений результатом. У мене був чудовий інструктор, який все докладно пояснював і допомагав справитися з будь-якими труднощами. Найбільше сподобалося те, що графік занять можна було підібрати під себе. Уроки водіння проходили в різних умовах — і в місті, і за його межами, тому я зміг отримати всі необхідні навички. Іспити склав з першого разу, бо був добре підготовлений. Від щирого серця рекомендую цю автошколу!
|
|
|
|