Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Секс шоп
serovigorr Дата: Середа, 25.09.2024, 17:31 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Який секс шоп подобається?

kira_kira393 Дата: Неділя, 29.09.2024, 10:09 | Повідомлення # 2
Особисто мені дуже подобається секс шоп Чорний Кролик. У них великий вибір якісних інтимних товарів, і ціни приємно здивували. Найбільше подобається те, що можна отримати анонімну доставку — це важливо для особистого комфорту. Асортимент різноманітний, є з чого вибрати навіть для новачків. Якщо шукаєш щось цікаве для себе або партнера, цей магазин точно вартий уваги.

likap7946 Дата: П′ятниця, 25.10.2024, 19:14 | Повідомлення # 3
Хотите новых ощущений, тогда могу посоветовать одну классную статью https://dentkiev.com/yak-vybraty-idealnyj-vibrator-dlya-zhinok/ , где описаны лучшие вибраторы для женщин.. Автор подробно рассказывает о них, описывает их виды , материал и многое другое. Правильно подобранный вибратор обязательно подойдет девушке и доставит ей кучу удовольствия. Уже проверено)

pomarina164 Дата: Четвер, 29.05.2025, 14:34 | Повідомлення # 4
А я хочу порадити ось цей https://lovelab69.com.ua/dlia-nei магазин. Замовляла там вже кілька разів — завжди все якісне, стильне й повністю відповідає опису. Іграшки зручні у використанні, матеріали приємні на дотик, а доставка швидка й абсолютно анонімна. Дуже зручно, що можна отримати консультацію, якщо вагаєшся з вибором. Сервіс на висоті! Якщо шукаєте щось новеньке для себе або в подарунок — вам точно сюди.

Livais Дата: Понеділок, 11.08.2025, 20:01 | Повідомлення # 5
Я зараз теж у муках вибору - не знаю що краще купити і якому магазину віддати перевагу. Знаю лише, що хочеться нових відчуттів. Ось тут Вакуумні стимулятори для чуттєвого задоволення https://safeyourlove.com/vakuumni-stymuliatory/ дивлюся і мені здається, що моя дружина має оцінити такі іграшки. Чи хтось користується таким? Чи можете дати характеристику?

kira_kira393 Дата: Середа, 27.05.2026, 12:47 | Повідомлення # 6
Ніколи б не подумала, що онлайн-покупка таких товарів може бути настільки легкою та спокійною. Переглядала категорію “Для неї” на https://zperchy.com.ua/dlia-nei/ просто з цікавості, але в результаті все ж оформила замовлення. Замовлений товар виявився навіть кращим, ніж я очікувала по фото. Якість реально хороша, без дешевого пластику чи неприємного запаху. Приємно здивувала й швидка доставка. Однозначно це був вдалий досвід для першої покупки. Дівчата, щиро рекомендую!

k_kharitonova20 Дата: Четвер, 28.05.2026, 10:54 | Повідомлення # 7
Можу порекомендувати lovespace теж непоганий магазин з іграшками )

xkristinaxbond Дата: Понеділок, 03.08.2026, 01:44 | Повідомлення # 8
Хочу поділитися крутим місцем — заходила нещодавно в Sex shop Lviv Перчинка на вул. Ігоря Білозіра, 4 у Львові, і залишилася у великому захопленні! Там панує дуже світла, сучасна та затишна атмосфера, де можна спокійно роздивитися всі девайси на власні очі, оцінити якість матеріалів та порівняти моделі. Консультантка зустріла максимально делікатно, без жодного смутку чи незручних поглядів детально відповіла на всі питання та допомогла підібрати ідеальний варіант для розслаблення. Вийшла звідти з чудовою покупкою та неймовірним настроєм, тож однозначно рекомендую завітати!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2026   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com