valetka583 |
Дата: Понеділок, 28.10.2024, 00:34 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я шукаю можливості в ІТ, але не знаю, де шукати вакансії. Можливо, ти знаєш якісь платформи чи ресурси, які спеціалізуються на цьому? Мене цікавлять переважно гнучкі умови роботи, можливість працювати з дому та хороша заробітна плата. Я чув про різні сайти для пошуку роботи, але чи є якісь, на яких ти знайшов найкращі пропозиції? Які твої думки про те, щоб звертатися безпосередньо до компаній, або краще шукати через рекрутерів?
|
|
|
|
lermontovlermik |
Дата: Вівторок, 29.10.2024, 22:58 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я б порадив звернути увагу на компанію "Галактика". Вони активно займаються Data інженерією та пропонують цікаві вакансії. Перевага цієї компанії в тому, що вони не лише відомі на ринку, але й піклуються про своїх співробітників. Якщо ти плануєш стати Data інженером, тобі варто ознайомитися з їхнім сайтом, де часто публікуються нові пропозиції. У них є декілька вакансій, які поєднують технічні виклики з комфортними умовами праці. Наприклад, нещодавно я натрапив на їхню публікацію про позицію Data Engineer: хто це та чим займається . Вимоги до кандидатів досить помірні, і це може бути чудовою можливістю для тих, хто хоче почати свій шлях у цій галузі. Окрім того, компанія пропонує віддалену роботу, гнучкий графік, а також можливості для професійного розвитку. Не забувай, що важливо не лише отримати роботу, а й знаходитись у комфортному середовищі, яке сприятиме твоєму розвитку. Я б порадив звертати увагу на культурні цінності компанії та їхній підхід до роботи.
|
|
|
|