|
HzBoy |
Дата: Вівторок, 14.01.2025, 13:14 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Збираюся встановити сонячні панелі на свій мікроавтобус, який переобладную на кемпер. Для цього потрібний надійний залізо фосфатний акумулятор 24в, який буде заряджатися від сонячної системи і тримати освітлення, холодильник та зарядні пристрої. Хочу дізнатися, як вибрати модель для таких умов? І чи є якісь нюанси в підключенні таких батарей до інвертора? Можливо, хтось може порадити перевірене місце для покупки?
|
| |
|
|
|
misterbicips |
Дата: Вівторок, 14.01.2025, 13:24 | Повідомлення # 2 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Для кемперів це ідеальний вибір. У мене вже рік стоїть залізо фосфатний акумулятор 24в https://akb-plus.com/ua/akb/akkumulyatory-lifepo4-24v і я задоволений. Замовляв в АКБ Плюс, бо там можна отримати детальну консультацію щодо вибору та підключення. Вони допомогли підібрати батарею, яка добре працює з інвертором і має вбудований захист від перезаряду. Заряду вистачає на 2-3 дні роботи холодильника, освітлення та зарядки гаджетів. Рекомендую звернути увагу на моделі зі збільшеною ємністю, якщо плануєте тривалі подорожі без доступу до електромережі. Встановлення просте, але краще уточнити всі технічні деталі перед підключенням.
|
| |
|
|