|
Чи є хтось, хто проходив реабілітацію
|
|
|
tbes50203 |
Дата: Четвер, 06.03.2025, 13:05 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт усім! Мене цікавить, чи є хтось, хто проходив реабілітацію після черепно-мозкової травми в організації Fizio? Я чув багато позитивних відгуків про їхні послуги, але хочу почути більше реальних історій. Як саме там проходить реабілітація? Чи є індивідуальний підхід до кожного пацієнта? Які методи використовуються для відновлення, і як довго триває процес? Дуже цікавить, чи допомогли вони повернутися до нормального життя після такої серйозної травми. Дякую за відповіді!
|
| |
|
|
|
evanduke324 |
Дата: Четвер, 06.03.2025, 21:46 | Повідомлення # 2 |
|
| Я проходив реабілітацію в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ після важкої черепно-мозкової травми, і можу сказати, що це дійсно найкраща організація для відновлення після таких травм. Моя травма сталася внаслідок нещасного випадку, і після виписки з лікарні, я зрозумів, що звичайне лікування не дасть бажаних результатів. Тому я звернувся до Fizio, оскільки чув багато позитивних відгуків про їхній підхід до реабілітації після травм голови. Перш за все, хочу відзначити, що Fizio справді надає індивідуальну увагу кожному пацієнту. Коли я прийшов на першу консультацію, мене обстежили з усіх боків: нейропсихологічні тести, фізичні вправи, оцінка когнітивних здібностей. Після цього створили персональний план відновлення, який включав фізичні вправи для покращення координації та моторики, а також психотерапевтичні сеанси для роботи з емоційним станом і стресом. Початок реабілітації був дуже складним — я відчував постійну втому, головні болі, втратив частину пам'яті, а також були труднощі з концентрацією. Спочатку реабілітація полягала в простих фізичних вправах і легких тренуваннях на рівновагу та координацію. Протягом перших тижнів я також мав індивідуальні сеанси з психологом, оскільки відчував депресію через те, що моє життя змінилося настільки різко.
|
| |
|
|
|
thiefcrazy98 |
Дата: П′ятниця, 07.03.2025, 10:28 | Повідомлення # 3 |
|
| Цікаво, що ви розповіли про психологічну складову реабілітації, адже саме це часто залишається поза увагою. Зазвичай думають лише про фізичну сторону процесу, а проблеми з емоційним станом можуть бути не менш важливими. Я чув, що Fizio також проводить групові заняття для пацієнтів, де можна спілкуватися з іншими людьми, що пережили подібні травми. Може це допомагає легше адаптуватися до змін і прийняти нові обмеження в житті? Це дійсно важливий аспект для тих, хто пережив важкі моменти.
|
| |
|
|