Цитата kirilzhilenko80 (

)
У мене є досвід роботи з охороною автостоянки. Для таких об'єктів дуже важливі камери, але я б не відмовлявся від присутності охорони. Я вибрав компанію, яка встановила як технічне обладнання, так і охоронців на території. Вони проводять патрулювання, а всі події фіксуються на відео. Якщо вам потрібно забезпечити безпеку на великій стоянці, фізична охорона буде не зайвою, а технічне оснащення тільки доповнює її.
Для охорони автостоянки важливо вибрати компанію, яка забезпечить не тільки фізичну охорону, але й впровадить систему відеоспостереження для моніторингу території. Ми зверталися до «Охорона і Безпека» https://oib.com.ua/kharkiv/ і вони запропонували оптимальне поєднання технічних засобів і фізичної охорони. Важливо, щоб система відеоспостереження покривала всю територію і мала можливість віддаленого моніторингу, а також, щоб охоронці на місці могли оперативно відреагувати на будь-яку загрозу.
В договорі ми обговорили всі деталі, щоб система працювала без збоїв. Я б радив не економити на фізичній охороні, адже технічні засоби можуть не завжди замінити людину на місці, особливо на великому майданчику. В цій компанії ви точно отримаєте якісну охорону та професійну установку всіх систем.