Ворота
|
|
kefoxod1 |
Дата: Вівторок, 02.11.2021, 15:00 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Здравствуйте, у меня не совсем обычный гараж ,какой производитель мог бы сделать мне ворота ,автоматического открывания ,под мои личные требования?
Додано (02.11.2021, 15:34) ---------------------------------------------
Відредаговано kefoxod1 - Вівторок, 02.11.2021, 15:34
|
|
|
|
maradik45 |
Дата: Вівторок, 02.11.2021, 15:35 | Повідомлення # 2 |
| Здравствуйте , в Харькове есть производитель ворот который делает их именно по индивидуальным требованиям клиентов. На сайте ворота харьков вы сможете найти больше информации в этом производители , но его Сразу говорю он сделает так , как захотите вы. После сотрудничества с ними я всем его советую.
|
|
|
|
valetka583 |
Дата: Четвер, 30.11.2023, 17:26 | Повідомлення # 3 |
| Мене цікавить, де можна знайти надійну фурнітуру для відкатних воріт? Мені потрібні якісні компоненти для встановлення воріт на моєму подвір'ї, і я шукаю магазин або постачальника, який має великий вибір та надійну якість товарів.
|
|
|
|
lermontovlermik |
Дата: Четвер, 30.11.2023, 17:30 | Повідомлення # 4 |
| Я рекомендую відвідати веб-сайт компанії Rolling, яка спеціалізується на фурнітурі для відкатних воріт https://rolling-hitech.com.ua/ua/furnitura-dlya-vidkatnih-vorit/ , прямо на сайті ви знайдете широкий асортимент фурнітури високої якості для ваших воріт. Серед них є все необхідне: ролики, рейки, запірні пристрої та багато інших компонентів. Вони гарантують надійність і довговічність своїх товарів. Ми в них купували, то жодних проблем не було ні по якості, ні по доставці.
|
|
|
|