Шукаю магазини жіночого одягу з недорогими цінами
|
|
dapoga7011 |
Дата: Субота, 19.04.2025, 20:20 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Доброго вечора) Я завжди ціную в одягу якість, а не бренди, тому що за ті кошти можна купити декілька речей та носити їх вдвічі більше. Тому цікавлюсь у вас, де купуєте жіночий одяг в інтернеті? Бажано українських виробників, а не азіатських. По моделям шукаю спідниці, кофти, піжами, сукні і тд. Без верхнього одягу, так як зараз літо, то хочу саме в сезон. Дякую велике заздалегідь!
|
|
|
|
cafenim394 |
Дата: Субота, 26.04.2025, 10:44 | Повідомлення # 2 |
| Вітаю вас. Якщо хочете недорого, але якісно, то можу порекомендувати інтернет магазин Capsula Store https://capsulastore.com.ua саме для оновлення жіночого градеробу. Тут ви можете купити все для літа (та і не тільки). По виробникам: є різні, але переважно україньскі, тому і ціни будуть дуже вигідні. Але виглядають дуже круто, тканина дорога. Бачу, що хочете зробити великий заказ, то на Капсулі можна й оптом купити та отримати безкоштовну доставку, якщо сума у чеку буде більше 5к гривень. Сподіваюсь, вам допомогла. Гарного дня!
|
|
|
|
wanesscca |
Дата: Середа, 21.05.2025, 15:17 | Повідомлення # 3 |
| Я хочу купити собі кілька якісних футболок. Підкажіть, від якого виробника найкраще розглядати варіанти?
|
|
|
|
rittiukia |
Дата: Середа, 21.05.2025, 15:19 | Повідомлення # 4 |
| Я теж нещодавно шукала якісні футболки, бо набридло, що після кількох прань деякі втрачають вигляд. Зараз більше довіряю перевіреним брендам, і найбільше мені зайшли футболки від Adidas. Матеріал приємний до тіла, добре тримає форму, і крій такий, що реально підходить і для спорту, і для щоденного образу. Якщо хочеш купити жіночу футболку, раджу глянути в офіційний інтернет-магазин — там вибір більший, ніж у звичайних магазинах, і часто бувають знижки.
|
|
|
|
bodfinn666 |
Дата: Четвер, 22.05.2025, 15:43 | Повідомлення # 5 |
| Привет
|
|
|