Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Часы
maradik45 Дата: Неділя, 07.11.2021, 15:58 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Что можно подарить другу на день рождения? Хочу что-то практичное.

kefoxod1 Дата: Неділя, 07.11.2021, 16:25 | Повідомлення # 2
Здравствуйте. Если вы не знаете, что подарить своим близким и друзьям, тогда я советую попробовать заказать им умные настольные часы на сайте https://icases.ua/products/lametric-time-wi-fi-clock-kupit . Это прикольный подарок. который поможет им просыпаться каждый день бодрыми и в сопровождении своих любимых треков. Так же эти часы имеют еще множество полезных функций, но вам легче будет перейти по ссылке и самим все узнать.

wiya Дата: Вівторок, 16.11.2021, 23:23 | Повідомлення # 3
посмотрю, тоже хочу такие, только себе)

markakolld Дата: Середа, 08.12.2021, 15:11 | Повідомлення # 4
Если хотите подарить что-то практичное, то рассмотрите сумку https://trade-city.ua В этом интернет-магазине есть и аксессуары для бритья. Я доволен всегда качеством товара, он на высоте.

karinkaya32 Дата: П′ятниця, 24.12.2021, 19:36 | Повідомлення # 5
Я покупала часы на подарок мужу в этом магазине https://lmm.in.ua В магазине неплохой выбор подобных аксессуаров по хорошим ценам! Правда после дня рождения я узнала, что часы дарить нельзя любимому человеку. Возьмите, себе это на заметку!

elen2111 Дата: Середа, 29.12.2021, 14:42 | Повідомлення # 6
Смотря что любит ваш друг.

livshithjan Дата: Неділя, 30.01.2022, 15:00 | Повідомлення # 7
Недавно тоже задумался о часах, несмотря на то что у меня итак есть два смартфона - фаблет от самсунга и 11-й айфон. 
И вот тут и была загвоздка - брать на адроид или на ios. 
Выбор пал на Apple Watch Series 7 GPS 41mm Green Aluminum Case With Green Sport Band т.е. все-таки на ios. Купили их себе в https://avic.ua/ua....nd-item такие часы хоть не из дешевых, но в рассрочку вообще не заметил сколько они там стоят. Просто плати регулярно эту небольшую рассрочку и все.

subocevivan Дата: П′ятниця, 11.11.2022, 19:03 | Повідомлення # 8
Ясно не какой-то китайский вариант, которые все мы так любим заказать из Алиаэкспресс. Я знаю, как манят такие разные сувениры, потому что у них привлекательная цена. Но практика показала, что такие вещи не прослужат и двух месяцев, так что смысла тратиться совсем нет. А вот если хотите получить качественный результат, лучше всего обратить внимание на часы элари кидс фреш https://wo.ua/detskie....ed.html - это стильный гаджет от проверенного производителя.

tsvradio Дата: Субота, 12.11.2022, 19:59 | Повідомлення # 9
такие часы - хороший подарок

lydmilaivannik35 Дата: П′ятниця, 18.11.2022, 13:50 | Повідомлення # 10
посмотрю, тоже хочу такие, только себе)

MickeyMouse_01 Дата: Неділя, 20.11.2022, 19:30 | Повідомлення # 11
!@@!

ira190184 Дата: П′ятниця, 05.09.2025, 08:26 | Повідомлення # 12
Если хотите подарить что-то практичное, то обратите внимание на наручные часы PR 100 Tissot отличный вариант, как по мне. На сайте только оригинальные часы Тиссот по самым лучшим ценам. Это швейцарский бренд, который хорошо себя зарекомендовал по качеству за годы своего существования.

vitiapalia2525 Дата: Четвер, 11.09.2025, 08:43 | Повідомлення # 13
Годинник повинний гармонійно виглядати на руці, а вушка й корпус – не виходити за краї зап'ястя.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2026   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com