tbes50203 |
Дата: П′ятниця, 25.04.2025, 17:12 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Останнім часом часто натикаюся в Instagram на бренд LuForu. Вперше побачила їхню рекламу через знайому стилістку, вона розхвалювала їхні топи. І от що цікаво: візуально речі виглядають просто, але водночас є щось таке, що притягує. Хтось замовляв у них щось? Мені особливо цікаво, чи зручно ці топи носити щодня? Бо хочу мати щось не просто "модне", а й справді функціональне.
|
|
|
|
evanduke324 |
Дата: П′ятниця, 25.04.2025, 18:55 | Повідомлення # 2 |
| Так, я купувала топ від https://luforu.com/katalog/verh/topy/ — модель з асиметричним кроєм на одне плече. Можу сказати чесно: це одна з небагатьох речей у моєму гардеробі, яка поєднує концептуальний дизайн і комфорт. Я спочатку теж була скептично налаштована — знаєш, як це буває: бренд новий, відгуків мало, ціна вище середнього... Але вирішила ризикнути, бо стиль дуже вже "мій". І от що мені сподобалось: тканина — щільна, але дихає. В складі бавовна з невеликим додаванням еластану, тому топ не витягується, не перекручується, коли рухаєшся, і зберігає форму навіть після прання. Я ношу його як з джинсами на кожен день, так і з піджаком, коли треба виглядати трохи формальніше. Найбільше мене вразило, що речі LuForu реально зроблені зі смаком, але без пафосу — це не ті "шоурумні" штучки, які гарні лише на фото. Вони ще й прикольно працюють з кольором — я, наприклад, взяла графітовий, і він дуже круто виглядає і на світлій шкірі, і з легкою засмагою. А ще, що важливо, — речі шиються в Україні, тому приємно підтримати наших. Думаю, якщо шукаєш топи, які виглядають нестандартно, але не кричать "я з фешн-подіуму" — LuForu однозначно варто глянути. Особливо якщо цінуєш, коли в речах є якась ідея, а не просто "аби було що вдягнути".
|
|
|
|
thiefcrazy98 |
Дата: П′ятниця, 25.04.2025, 19:43 | Повідомлення # 3 |
| Дівчата, а я тільки нещодавно дізналася про цей бренд. Бачила в них цікаві топи з відкритою спиною — виглядають нестандартно, але не вульгарно. Дуже класно, що зараз з’являються такі українські бренди, які не копіюють Захід, а шукають свій стиль.
|
|
|
|
baffjunker1989 |
Дата: Неділя, 27.04.2025, 08:33 | Повідомлення # 4 |
| Дякую дуже було корисно!
|
|
|