Скільки коштує консультація ортодонта в Києві?
|
|
cocacola |
Дата: Вівторок, 29.04.2025, 19:54 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Скільки коштує консультація ортодонта в Києві? Не зовсім зрозуміло, чому в різних клініках така різна ціна — від кількох сотень гривень до майже тисячі. Це залежить від досвіду лікаря, тривалості консультації чи чогось іншого? Також цікаво, чи входить у вартість панорамний знімок чи додаткові послуги. Якщо хтось вже проходив — поділіться, будь ласка.
|
|
|
|
akhamsa |
Дата: Вівторок, 29.04.2025, 19:54 | Повідомлення # 2 |
| Був на консультації в Healthy Dent на Печерську. Вартість — абсолютно адекватна. За ці гроші мені зробили огляд, розповіли про мій прикус, показали приклади схожих кейсів та пояснили, які варіанти виправлення можливі. Без тиску — все чітко і зрозуміло.
|
|
|
|
biteh |
Дата: Вівторок, 29.04.2025, 19:54 | Повідомлення # 3 |
| Мені порадили MM Dental Clinic — і я не пошкодував. Консультація в них вартувала своїх грошей, але я отримав чітке розуміння, що саме потрібно робити. Лікар уважно подивився зуби, відповів на всі питання, запропонував кілька варіантів лікування з різними бюджетами.
|
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: Вівторок, 29.04.2025, 19:55 | Повідомлення # 4 |
| Я пройшов консультацію ортодонта https://dentstyle.ua/service/konsultacziya-ortodonta/ в Dent Style, бо давно планую вирівнювати зуби. Враження виключно позитивні. Лікар не лише оглянув прикус, а й докладно пояснив, які існують методи корекції, скільки вони займають часу, які можуть бути нюанси з моїм випадком. Вартість консультації мене приємно здивувала — зовсім не завищена. В клініці Dent Style вам завжди підкажуть точну ціну, і для зручності краще просто переглянути прайс на сайті, бо там регулярно оновлюють інформацію. Це зекономить час і допоможе зорієнтуватися, перш ніж записуватись.
|
|
|
|