Цитата kirilzhilenko80 (

)
Я теж обирав автореєстратор нещодавно і звертав увагу на кілька моментів: якість запису, можливість ширококутної зйомки і наявність нічного режиму. Найкраще вибирати моделі з хорошими відгуками та розширеною гарантією. В інтернеті можна знайти не лише магазини, але й форуми, де люди розповідають про свій досвід використання конкретних моделей.
Якщо вам потрібен автореєстратор https://mobimarkett.com.ua/avtomobilni-aksesuary/videoreiestratory/ то вам однозначно варто звернути увагу на магазин Mobimarket. Я купував у них відеореєстратор, і це була одна з найкращих покупок для авто.
Потрібно було не просто хороший пристрій, а й такий, щоб записував відео в гарній якості, а також мав усі функції для зручності: GPS, датчики руху, нічне бачення і т.д. Вибір у них дуже широкий, і я зупинився на моделі, яка ідеально підходить для моїх вимог. Встановив його без проблем, всі налаштування зайняли пару хвилин, і після цього відеореєстратор почав працювати бездоганно. Якість зображення на дуже високому рівні, навіть при поганому освітленні вночі. Зручний інтерфейс, все просто та інтуїтивно зрозуміло.