Захист кузова авто
|
|
wildstrawberryteam |
Дата: Понеділок, 02.06.2025, 11:43 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт, підкажіть, чи варто наносити керамічне покриття на авто? Чув, що це захищає кузов від подряпин і бруду, але чи реально це працює? І як довго тримається ефект? Хочу зрозуміти, чи виправдана ціна за таку процедуру.
Відредаговано wildstrawberryteam - Понеділок, 02.06.2025, 16:01
|
|
|
|
kvoronina647 |
Дата: Понеділок, 02.06.2025, 16:01 | Повідомлення # 2 |
| Кераміка на авто – це дійсно хороша річ, якщо хочеш зберегти кузов у відмінному стані. Вона захищає від дрібних подряпин, бруду і навіть УФ-променів, а ще полегшує миття. Ефект залежить від якості покриття – зазвичай від року до трьох. Ось, наприклад, є корисна інфа про захисні покриття https://spacars.com.ua/zashhitnye-pokrytiya-dlya-kuzova/ де розписано, як це працює. Я б радив спробувати, якщо авто дороге або часто їздиш.
|
|
|
|
tornadofist |
Дата: Субота, 14.06.2025, 22:01 | Повідомлення # 3 |
| Я от тільки недавно “відмучився” з іншою проблемою DPF забився так, що авто почало глухнути просто на ходу Спочатку думав: може паливо не те, може фільтра... А виявилось час почистити сажовий фільтр, і якнайшвидше. Врятував мене один нормальний сервіс от реально рекомендую: почистити сажовий фільтр Хлопці не просто “щось там зробили”, а дали чітку діагностику, показали результат до/після, і вже наступного дня я знову спокійно їздив. Без диму, без провалів у тязі й без страшних чеків на панелі Так що якщо хтось тут на форумі також на дизелі їздить не чекайте, поки машина скаже “досить”. Фільтр — штука важлива, і чистити його треба регулярно.
|
|
|
|