Що скажете з приводу оренди авто
|
|
fionafilono |
Дата: Неділя, Сьогодні, 16:58 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Друзі, що скажете з приводу оренди авто? До мене приїжджає сестра з Німеччини, хоче подивитися Київ і трохи околиці, адже з часу мого переїзду сюди ще жодного разу не була в гостях. А в мене зараз немає машини — стару продала, а нову ще не встигла придбати. Думаю взяти авто в прокат на кілька днів, можливо, хтось уже так робив і може підказати, як краще?
|
|
|
|
zellelonzellelon |
Дата: Неділя, Сьогодні, 19:56 | Повідомлення # 2 |
| Особисто я завжди користуюсь таксі — для мене це набагато зручніше і вигідніше, ніж брати авто в оренду. Сів на заднє сидіння і їдеш собі спокійно, не потрібно думати про маршрут, слідкувати за дорогою чи нервуватись через інших водіїв. Можна просто розслабитись і спокійно сидіти в телефоні всю дорогу.
|
|
|
|
simaverona |
Дата: Неділя, Сьогодні, 20:10 | Повідомлення # 3 |
| Чудово, впевнена, що ваша сестра гарно проведе час! Їздити містом на авто дійсно зручніше, ніж громадським транспортом — не треба підлаштовуватись під розклад і пересадки. З таксі теж бувають затримки — не завжди приїжджає швидко, особливо в години пік. А з орендованим авто ви самі контролюєте свій маршрут і час, можна залишити речі в машині, нікуди їх не тягати. Якщо шукаєте, де взяти авто в оренду, раджу звернутись до компанії https://rentdrive.ua/ — мають великий вибір і зручні умови.
|
|
|
|