|
Дистанційна школа
|
|
|
isiv23789 |
Дата: Понеділок, 21.07.2025, 13:11 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Може, хтось уже записував дитину в онлайн-школу? Як проходять уроки з української мови, математики та англійської в початковій школі? Це наживо з учителем чи у записі? Бо хвилюємося, чи дитина зможе все засвоїти без живого контакту.
|
| |
|
|
|
romasyni |
Дата: Понеділок, 21.07.2025, 17:28 | Повідомлення # 2 |
|
| Було важко знайти онлайн-школу, де з дитиною реально працюють, а не просто завалюють матеріалами. У Think Global саме так - викладачі пояснюють, перевіряють, нагадують. Мені спокійно, бо знаю, що не треба весь день сидіти поруч.
|
| |
|
|
|
ymuga |
Дата: Середа, 23.07.2025, 10:44 | Повідомлення # 3 |
|
| Дистанційка відстій, потрібно щоб діти ходили та спілкувалися в живу
|
| |
|
|
|
zsdzsd998 |
Дата: Неділя, 14.09.2025, 16:28 | Повідомлення # 4 |
|
| Школа «Афіни» в Києві https://www.athens.kiev.ua/ справляє дуже гарне враження. Тут поєднано сучасні методики навчання з уважним ставленням до кожної дитини. Вчителі не просто дають знання, а й допомагають розкрити таланти учнів, розвивають критичне мислення та любов до навчання. Атмосфера в школі тепла й доброзичлива, діти із задоволенням відвідують уроки, беруть участь у проєктах та заходах. Це чудове місце для розвитку й навчання.
|
| |
|
|
|
ludmylkacat1989 |
Дата: Понеділок, 15.09.2025, 14:14 | Повідомлення # 5 |
|
| краще офлайн
|
| |
|
|
|
kykanasliva |
Дата: П′ятниця, 30.01.2026, 20:53 | Повідомлення # 6 |
|
| Привіт усім! Ми з дружиною вперше обираємо садок для нашої донечки і зовсім не орієнтуємося, з чого почати — чи важливо, щоб приватний заклад мав інноваційні програми, чи достатньо хороших ігор і прогулянок? Хтось недавно шукав приватний дитячий садок у Києві і може поділитися, як ви вирішували цю дилему та які питання задавали адміністрації перед зарахуванням?
|
| |
|
|
|
edvardjila |
Дата: Субота, 31.01.2026, 10:43 | Повідомлення # 7 |
|
| Абсолютно зрозуміло, що перший вибір — це виклик, але починати варто зі складання списку ваших пріоритетів: чи важлива вам саме програма раннього розвитку, чи більше — адаптація до соціального середовища та ігор на свіжому повітрі. Порадьтеся з іншими батьками, сходіть на «день відкритих дверей», запитайте про кількість дітей у групі, графік денного сну, харчування та медичний супровід. Багато родин у Києві звертали увагу на приватні заклади з сучасними підходами, і серед них варто обрати приватний дитячий садочок у Києві mKids на Караваєвих Дачах https://mkids.ua/kindergarten/dytyachyj-sadok-karavayevy-dachi/ де є баланс навчання та гри, а також підтримку індивідуальних потреб дитини. Обов’язково поговоріть із вихователями особисто — це дасть найкраще відчуття, чи підходить вам цей садочок.
|
| |
|
|
|
lunamonq |
Дата: Понеділок, 13.07.2026, 18:09 | Повідомлення # 8 |
| Мені потрібні курси де готують курс IELTS онлайн. Хто що порадить?
Відредаговано lunamonq - П′ятниця, 14.08.2026, 17:19
|
| |
|
|
|
Teflon |
Дата: П′ятниця, Вчора, 17:20 | Повідомлення # 9 |
| Найбільше перед іспитом мене лякала письмова частина, бо ніяк не могла зрозуміти, як правильно структурувати відповіді. Саме тому записалася на курс IELTS. На заняттях ми багато розбирали мої тексти, працювали над аргументацією та вчилися вкладатися у відведений час. У результаті писати стало значно легше, а підготовка перестала здаватися хаотичною.
|
| |
|
|