Вейп
|
|
biteh |
Дата: Понеділок, 14.11.2022, 05:28 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Сильно вредны ли одноразовые сигареты Elf Bar ELFA?
|
|
|
|
akhamsa |
Дата: Вівторок, 15.11.2022, 03:12 | Повідомлення # 2 |
| Ні, в залежності від вашої залежності та вподобань https://elfbar.com.ua/ на сайті ви знайдете багато корисної інформації, а також інформацію щодо користування пристроями. Велика кількість смаків на вибір, також в наявності дегустаційні набори, под системи, можлива консультація фахівців, контакти прикріплені.
|
|
|
|
MickeyMouse_01 |
Дата: Неділя, 20.11.2022, 19:30 | Повідомлення # 3 |
| !@@!
|
|
|
|
top |
Дата: Вівторок, 29.11.2022, 08:27 | Повідомлення # 4 |
| купить табак для сигарет 1 кг https://tabak.co.ua
|
|
|
|
irenashevela |
Дата: Понеділок, 27.02.2023, 11:09 | Повідомлення # 5 |
| Я курю такие сигареты. Никаких негативных последствий не заметила
|
|
|
|
dogma911015 |
Дата: Понеділок, 27.02.2023, 11:12 | Повідомлення # 6 |
| Цитата biteh ( ) Сильно вредны ли одноразовые сигареты Elf Bar ELFA? Мне кажется что они не так вредны как обычные сигареты, по крайней мере. Я такие себе покупаю и не заметил чтобы были проблемы со здоровьем, чего не скажешь при курении простых сигарет до этого. Если хотите тоже заказать, то вот вам сайт супермаркета Восторг . Я именно там себе покупаю одноразовые электронки недорого.
|
|
|
|
yroelectro84 |
Дата: Субота, 04.03.2023, 15:41 | Повідомлення # 7 |
| Доброго дня , користуюся вейпом Reuleaux RX2/3, підскажіть будьласка що зараз є на ринку такого плана, але більш новіше ?
|
|
|
|
viktorovnauliana711 |
Дата: Четвер, 21.09.2023, 09:48 | Повідомлення # 8 |
| Коли я вирішила перейти на електронні сигарети, довго шукала надійний магазин. Подруга порадила PodZatyanis, і я не пожаліла. Чудова якість продукції, багато інформації про товар на сайті і, що дуже важливо, широкий вибір рідин з різними смаками. Тепер я їхній постійний клієнт! Якщо ви шукаєте інтернет магазин електронних сигарет, подів, рідин для сигарет https://podzatyanis.in.ua/ тут знайдете багато чого цікавого для себе.
|
|
|
|
gallipka |
Дата: Вівторок, 03.10.2023, 21:18 | Повідомлення # 9 |
| Я чула, що за допомогою таких пристроїв можна кинути палити. В кого був такий досвід?
|
|
|
|
lopirevair |
Дата: Вівторок, 03.10.2023, 21:33 | Повідомлення # 10 |
| Так, э така справа. Можна замінити вейпінгом паління. Але тут треба бути уважним та обережним при виборі пристрою для вейпінгу та рідини для нього. Для того, щоб кинути палити треба використовувати рідину на сольовому нікотині, ось таку drsmoke.org/ua/zhidkost/zhidkost-na-solevom-nikotine/Обов'язково зверніть увагу на якість пристрою та рідини, це мають бути фірмові оригінальні товари. Краще інвестувати у хороший пристрій із гарним захистом та можливістю регулювання потужності. Це забезпечить вам безпечний та смачний процес вейпингу.
|
|
|
|
zentragon |
Дата: Середа, 31.01.2024, 05:44 | Повідомлення # 11 |
| Завдяки магазину UniCbd я зміг докладніше дізнатися про світ Сертифікована CBD продукція для вейпу та його можливості для покращення здоров'я та емоційного стану. Замовив декілька вейп продуктів, серед яких масло та екстракт, і з радістю констатую позитивний вплив на своє самопочуття. Щоденно насолоджуючись якісним сном, я визначаю CBD-віджет, який створює затишну атмосферу та сприяє відпочинку. UniCbd гарантує високу якість своїх продуктів та дотримання найвищих стандартів виробництва CBD. Від масел та екстрактів до вейпів - тут ви знайдете все, що потрібно для підтримки свого емоційного стану та настрою.
|
|
|
|
b2oot12 |
Дата: Субота, 14.12.2024, 13:35 | Повідомлення # 12 |
| Друзі, якщо ви шукаєте гарну статтю про жижі для под-систем, обов’язково зацініть цю: https://www.048.ua/list/503582 Вона дуже детальна — розказують про різницю між сольовим і органічним нікотином, а також як правильно підібрати жижу під ваш подік. Особисто мене найбільше зацікавив розділ про топові смаки, бо я давно шукаю щось із ягідним або м’ятним ароматом. Зараз думаю спробувати Chaser Cherry або Octobar Strawberry Ice. А які жижі ви порекомендуєте?
|
|
|
|