|
hofmanndastin |
Дата: Понеділок, 04.08.2025, 13:10 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я довго сумнівався, чи варто купувати консоль, адже завжди грав лише на комп’ютері. Проте друзі часто розповідали про зручність гри на приставках — мовляв, інший рівень комфорту та емоцій. Нову PS5 брати не хотілось через ціну та дефіцит, тому вирішив спробувати щось простіше. Після роздумів зупинився на перевіреному варіанті — PS4, але у б/у стані. Головне питання було: де взяти якісну консоль, щоб не прогадати? І ось натрапив на пропозицію купити ps4 бу https://game-shop.com.ua/ua/category/bu-playstation-4 . Замовив, трохи хвилювався, але коли отримав — одразу зрозумів, що зробив правильний вибір. Консоль виглядає майже як нова, все працює плавно, ніяких збоїв чи перегрівів. У комплекті був і геймпад, який теж в чудовому стані. Вже за перші кілька днів пройшов улюблену серію Uncharted, і це був кайф. Графіка досі на рівні, а атмосферність гри просто неймовірна. Крім того, PS4 має величезну бібліотеку ігор, які можна купити за приємною ціною. Мій висновок: PS4 б/у — це чудовий спосіб увійти у світ консолей без надмірних витрат. Якщо сумніваєтесь — спробуйте, як я.
Відредаговано hofmanndastin - Середа, 06.08.2025, 23:41
|
| |
|
|