|
Дитячий стоматолог на Оболоні
|
|
|
kykanasliva |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 08:41 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Уже кілька тижнів думаю, куди записати дитину на огляд зубів на Оболоні, бо хочеться, щоб і лікарі мали досвід роботи з малечею, і щоб атмосфера була комфортною, без зайвого страху. Чи є у когось перевірені рекомендації саме по дитячому стоматологу, щоб не довелося потім шкодувати про вибір?
|
| |
|
|
|
kilivivin |
Дата: П′ятниця, 19.09.2025, 08:45 | Повідомлення # 2 |
|
| У мене була така ж дилема, і після довгих пошуків ми зупинились на Smile Medical Clinic. Там є окремий напрямок дитяча стоматологія , де працюють лікарі, які не просто лікують зуби, а ще й знаходять правильний підхід до дітей. Вони уважно пояснюють, що і як роблять, тому дитина почувається спокійніше. Атмосфера сучасна, обладнання нове, усе чисто і охайно. Я оцінила, що можна отримати і консультацію, і профілактику, і лікування в одному місці. До того ж клініка розташована зручно на Оболоні, тож не треба довго їздити.
|
| |
|
|
|
cyberteczonesf |
Дата: Понеділок, Сьогодні, 19:02 | Повідомлення # 3 |
|
| Пішов у стоматологія ЖК Софія https://www.uvi.dental/ щоб зробити комплексну профілактику перед відпусткою. Провели огляд, чистку та легке зміцнення емалі, а також полірування зубів. Знайшли маленьку тріщинку і відразу пролікували, щоб не було проблем у подорожі. Лікар дав поради, як правильно доглядати за зубами в дорозі. Атмосфера в клініці спокійна, персонал привітний. Вийшов із клініки задоволений і впевнений у своїй усмішці.
|
| |
|
|