Айфон 12 про
|
|
lermontovlermik |
Дата: Субота, 01.04.2023, 22:38 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Уже не знаю в кого запитувати, де шукати. Ніхто не може мені точно сказати, де купити айфон 12 про. Мене цікавить б/у модель, якщо ви знаєте, то поділіться, будь ласка, інформацією.
|
|
|
|
kykanasliva |
Дата: Субота, 01.04.2023, 22:39 | Повідомлення # 2 |
| Думаю, що тут мають бути люди, які зможуть порекомендувати конкретний магазин. Єдине, що я можу вам запропонувати це замовити телефон онлайн на одному з сайтів.
|
|
|
|
linalineva7 |
Дата: Субота, 01.04.2023, 22:40 | Повідомлення # 3 |
| Я по рекомендації друзів купила свій айфон в Техно Їжак https://ti.ua і можу сказати, що це був правильний вибір. Адже мені допомогли, підказали, відповіли на питання, та і ціни у них невисокі, цілком адекватні й доступні. Тому якщо потрібен магазин з продукцією епл, можете сміливо заходити сюди і купувати все, що заманеться (є ще аксесуари).
|
|
|
|
sunnyforum3 |
Дата: Середа, 16.10.2024, 14:02 | Повідомлення # 4 |
| На выходных задумался над обновлением своего старого чехла для iPhone и решил попробовать заказать через MagPoint. Удобство покупок приятно удивило, заказ оформляется быстро, а акцент на широком выборе тут https://magpoint.com.ua/ru/aksessuary/ позволил без проблем подобрать нужный аксессуар. Впечатлили цены, особенно в сравнении с другими магазинами, ведь они действительно разумные. Качество выбранного чехла оказалось на высоте, материал прочный, чувствуется надежность. Приоритетом для меня всегда была оперативная доставка, и она не подвела — заказ пришел буквально на следующий день. Практичность сервиса проявилась и в профессиональной консультации менеджера, который помог сделать выбор. Рекомендую.
|
|
|
|
kira_kira393 |
Дата: Середа, 16.10.2024, 21:07 | Повідомлення # 5 |
| крута штука!
|
|
|