Телефон для фото
|
|
lermontovlermik |
Дата: Понеділок, 03.04.2023, 21:00 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Дуже люблю робити фотографії, але не настільки, що купувати фотоапарат, до того ж коштів на це немає. Друзі порадили купити хороший телефон. Яку модель краще обрати?
|
|
|
|
kykanasliva |
Дата: Понеділок, 03.04.2023, 21:00 | Повідомлення # 2 |
| Не знаю чи є кращі камери ніж на сучасних айфонах, компаніяApple зробила крок вперед з двухмодульною основною камерою, за допомогою неї виходять чудові, якісні знімки.
|
|
|
|
linalineva7 |
Дата: Понеділок, 03.04.2023, 21:01 | Повідомлення # 3 |
| У вашому випадку, я б точно рекомендувала брати модель вживаного одинадцятого айфону, його ціна буде максимально низькою для такого хорошого телефону. Можу підказати й місце, де краще і вигідніше буде його купити - це Техно Їжак . У них тільки якісна, перевірена техніка з Європи, США та інших постачальників. Ви точно не прогадаєте з вибором!
|
|
|
|
Oleg |
Дата: Субота, 24.08.2024, 09:38 | Повідомлення # 4 |
| Теж хочу купити собі новий телефон, порадьте магазин із гарними цінами
|
|
|
|
anasteishafurmanova |
Дата: Вівторок, 27.08.2024, 11:13 | Повідомлення # 5 |
| Можете тут собі обрати мобільний телефон https://zhuk.ua/mobilni-telefony/ Інтернет-магазин ЖУК пропонує смартфони від провідних брендів. У магазині завжди є акції та знижки, тож на будь-який бюджет тут можна підібрати та купити гарний і функціональний телефон. Звертайте увагу на детальний опис і при необхідності ви можете звернутися до онлайн менеджерів магазину, вони завжди на зв'язку та готові допомогти із вибором мобільної техніки.
|
|
|
|
ebqopat |
Дата: П′ятниця, 15.11.2024, 12:31 | Повідомлення # 6 |
| Якщо ви любите фотографувати, але не хочете купувати фотоапарат, то смартфон із гарною камерою стане чудовим вибором. Наприклад, моделі Samsung Galaxy S23 Ultra або iPhone 14 Pro Max мають чудові фотоможливості та підійдуть для створення професійних кадрів прямо з телефону. Завітайте до Device Market (DM), де ми допоможемо підібрати смартфон відповідно до ваших потреб і бюджету. Наш магазин знаходиться за адресою: проспект Аерокосмічний, 181, м. Харків. Для консультації телефонуйте за номером 097 454 1717 або скористайтеся картою для навігації https://maps.app.goo.gl/kMR2o9ekJ8Ff27xk6. Ми завжди готові допомогти вам зробити найкращий вибір!
|
|
|
|