|
Шотландська висловуха кішка - який має характер?
|
|
|
akhamsa |
Дата: Вівторок, 21.10.2025, 10:38 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Хочу завести шотландську висловуху, але хвилює характер породи, вони примхливі? Як поводяться з іншими домашніми тваринами і дітьми? Можливо, у когось уже є досвід із цією породою? Які особливості поведінки реально помічаються у домашніх умовах?
|
| |
|
|
|
biteh |
Дата: Середа, 22.10.2025, 18:11 | Повідомлення # 2 |
|
| У мене живе шотландська висловуха кішка. Вона дуже лагідна, легко ладнає з дитиною і собакою. Не агресивна, але любить спокій і стабільність. Має тихий голос і дуже виразні очі, справжня сімейна улюблениця.
|
| |
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: Четвер, 23.10.2025, 11:03 | Повідомлення # 3 |
|
| Ця кішка – справжній милий клубочок. Її загнуті вушка і м’яка мордочка роблять її чарівною, а характер, ніжним і лагідним. Хороша порода для дому, особливо якщо хочете товариського і врівноваженого улюбленця. Проте варто враховувати деякі особливості здоров’я.
|
| |
|
|
|
cocacola |
Дата: Субота, 25.10.2025, 10:51 | Повідомлення # 4 |
|
| Шотландська висловуха кішка https://www.purina.ua/find-a-pet/cat-breeds/scottish-fold це спокійна, дружня та незалежна порода. Вони зазвичай не є примхливими, але можуть бути вибагливими до уваги, яку отримують. Їхній характер спокійний, і вони часто шукають компанії своїх власників, слідуючи за ними з кімнати в кімнату. Ці коти зазвичай добре ладнають з дітьми та іншими домашніми тваринами завдяки своїй лагідній та соціальній натурі. Вони не схильні до агресії і часто стають чудовими компаньйонами для всієї родини. Якщо ви плануєте завести шотландську висловуху, рекомендую ознайомитися з детальнішою інформацією на сайті Purina.
|
| |
|
|