|
Яку жижу ллєте у Xros 3 mini, щоб не гірчило?
|
|
|
taras_gamper |
Дата: Четвер, 06.11.2025, 10:12 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт всім, шукаю реально перевірений магазин для покупки Vaporesso Xros 3 mini. Пробував у двох місцях один раз прийшло зламане й без гарантії, інший раз дуже затримали відправку. Хотів би обрати щось, щоб не хвилюватись про якість чи доставку по Україні.
|
| |
|
|
|
a_sov |
Дата: Четвер, 06.11.2025, 10:13 | Повідомлення # 2 |
|
| Брав Xros 3 mini місяць тому, і можу поділитися власним досвідом: знайомий магазин мав хороші фото товару, коробка була герметично запаяна, код перевірив на сайті виробника. Доставка через пошту зайняла два дні. Не було примусової передоплати оплатив при отриманні. Раджу спочатку написати продавцю й попросити фото пакування і серійника.
|
| |
|
|
|
HzBoy |
Дата: Четвер, 06.11.2025, 10:13 | Повідомлення # 3 |
|
| Мій випадок: замовила Xros 3 mini в одному магазині, оформлення пройшло без проблем, але коли відкрила коробку гарантійний талон без печатки, інструкція російською, корпус трохи хилиться. Звернулась сказали нема повернення. Висновок: звертай увагу не тільки на ціну, але чи є папери, чи можна оплатити при отриманні, чи товар можна перевірити на місці. І краще брати новіший випуск цей виробник оновив серію за характеристиками.
|
| |
|
|
|
kirilzhilenko80 |
Дата: Четвер, 06.11.2025, 10:15 | Повідомлення # 4 |
|
| Цитата HzBoy (  ) Мій випадок: замовила Xros 3 mini в одному магазині, оформлення пройшло без проблем, але коли відкрила коробку гарантійний талон без печатки, інструкція російською, корпус трохи хилиться. Звернулась сказали нема повернення. Висновок: звертай увагу не тільки на ціну, але чи є папери, чи можна оплатити при отриманні, чи товар можна перевірити на місці. І краще брати новіший випуск цей виробник оновив серію за характеристиками. Хочу порекомендувати магазин, де сам там купив хрос 3 https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1163-vaporesso-xros-3.html і залишився задоволений. Пакування щільне, коробка запаяна, запропонували оплату при отриманні й перевірку перед оплатою. Серійний номер пройшов перевірку на офіційному сайті. До того ж консультант відповів моментально, уточнив усі деталі (колір, картридж, гарантію). Не було прихованих умов чи нав’язливих допродажів. Раджу звернути увагу саме на такі моменти: герметична упаковка, можливість оглянути перед оплатою, офіційний серійник і адекватно швидка відправка. Якщо магазин їх виконує ризик підробки мінімальний.
Відредаговано kirilzhilenko80 - П′ятниця, 07.11.2025, 19:03
|
| |
|
|