|
Чи подобається дітям пюре з гарбуза?
|
|
|
menigorek |
Дата: Середа, 12.11.2025, 16:10 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити дитячі гарбузові пюре, щоб були натуральні й без консервантів. У нас у супермаркетах все або з додаванням цукру, або терміни ось-ось закінчуються. Хотіла б знайти перевірене місце для регулярного замовлення, бо дитина їсть тільки гарбузове і не все підходить.
|
| |
|
|
|
a_sov |
Дата: Середа, 12.11.2025, 16:10 | Повідомлення # 2 |
|
| Я зіштовхнулася з тим самим. Деякі магазини виставляють товар, який вже стоїть півроку. Я дивлюсь не тільки на термін, а й на колір якщо занадто бліде, значить, продукт розбавлений. Ще важливо, щоб кришка була щільно закрита, без натяку на здуття. Я зараз беру тільки онлайн, бо так простіше перевірити склад і дату виготовлення.
|
| |
|
|
|
HzBoy |
Дата: Середа, 12.11.2025, 16:11 | Повідомлення # 3 |
|
| Ми з дружиною теж перейшли на онлайн, бо в місцевих магазинах нічого нормального не знайдеш. Брали в різних місцях десь доставка нормальна, десь пюре приходить побите або з пошкодженою упаковкою. Гарне гарбузове пюре повинно бути густе, рівномірне, без осаду і без стороннього запаху. Ще бажано, щоб не містило лимонної кислоти, бо дитині може не підійти.
|
| |
|
|
|
taras_gamper |
Дата: Середа, 12.11.2025, 16:12 | Повідомлення # 4 |
|
| Цитата HzBoy (  ) Ми з дружиною теж перейшли на онлайн, бо в місцевих магазинах нічого нормального не знайдеш. Брали в різних місцях десь доставка нормальна, десь пюре приходить побите або з пошкодженою упаковкою. Гарне гарбузове пюре повинно бути густе, рівномірне, без осаду і без стороннього запаху. Ще бажано, щоб не містило лимонної кислоти, бо дитині може не підійти. Я замовляю дитячі гарбузові пюре тільки через Маудау https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure/smak=garbuz і можу спокійно рекомендувати цей сайт. По-перше, там завжди актуальні терміни жодного разу не траплялося, щоб баночки були старі або з дефектом. По-друге, вибір величезний: можна взяти чисте гарбузове, або з яблуком чи морквою, щоб дитина не нудьгувала. Доставка реально швидка один раз замовила вранці, а наступного дня вже отримала. Ціни адекватні, часто є знижки на дитяче харчування, тому можна брати запасом. Найголовніше чесно вказаний склад без хитрощів, все чітко: гарбуз і вода, без додаткових консервантів. Я раніше боялася замовляти їжу через інтернет, але після цього магазину змінила думку. Навіть упаковують все дуже акуратно, видно, що ставляться відповідально до дитячих продуктів.
|
| |
|
|