|
andrew44 |
Дата: Середа, 12.11.2025, 22:41 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Добрий вечір. Загалом, мені потрібен адвокат у Львові, але хотілося б зрозуміти, які послуги зараз реально надають і з чого почати. Можливо, хтось нещодавно звертався і може розповісти про свій досвід, скільки часу зайняло і на що звертати увагу. Буду вдячний за будь-які поради!
|
| |
|
|
|
tozpok |
Дата: П′ятниця, 14.11.2025, 14:35 | Повідомлення # 2 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Розумію, як це непросто — шукати адвоката в такій ситуації, коли хочеться не просто слів, а реальної допомоги. Я нещодавно звертався з сімейною справою, і все зайняло близько 2-3 місяців: спочатку консультація, збір документів, переговори — і уникли суду, бо адвокат швидко знайшов компроміс. Рекомендую звернутися до Адвокатського бюро Уляни Хром'як «Акула права» у Львові. Вони надають повний спектр послуги адвоката Львів https://www.lawshark.com.ua/ цивільне право (спадщина, борги, майно), сімейне (розлучення, аліменти, опіка), кримінальне (захист обвинувачених чи потерпілих), господарське (бізнес-контракти, банкрутство), адміністративне (оскарження рішень держорганів) і навіть військове (мобілізація, відстрочки). З досвіду клієнтів (а їх понад 10 тис. консультацій) — виграють 90% справ, фокус на переговорах і стратегії, без затягувань.
|
| |
|
|