|
HzBoy |
Дата: Вівторок, 20.01.2026, 22:06 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт усім! Я трохи смішно дивлюся на себе в дзеркало і думаю, що пора щось робити із зубами. Але підбір ортодонта у Дніпрі — це як вибирати серед тисяч варіантів. Хтось вже проходив цей квест і може підказати, де реально приємно та безболісно лікують, а не просто «розводять на гроші»?
|
| |
|
|
|
la2217596 |
Дата: Четвер, 22.01.2026, 13:46 | Повідомлення # 2 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я довго не надавала значення неправильному прикусу, поки не почали стиратися зуби й з’явився хрускіт у щелепі під час жування. Саме тоді я почала активно гуглити відгуки та часто бачила фразу хороший ортодонт у Дніпрі порадьте, бо зрозуміла, що самостійно обрати лікаря непросто. У підсумку я записалася на консультацію до ортодонта Бражнікової Ганни Василівни і з першого прийому відчула професійний підхід. Вона детально розповіла, як неправильний прикус впливає не лише на зуби, а й на суглоби, м’язи та навіть загальне самопочуття. Моє лікування проходило із застосуванням брекет-систем, і хоча я хвилювалася, все було максимально комфортно та під контролем. Окремо хочу відзначити її навички в естетичній реставрації зубів, адже після завершення ортодонтичного лікування посмішка виглядає дуже гармонійно. Відчувається, що за понад 8 років практики вона бачила різні випадки і вміє знайти оптимальне рішення. Тепер я розумію, наскільки важливо не відкладати вирівнювання прикусу, і з чистою совістю раджу цього спеціаліста.
|
| |
|
|