|
David777 |
Дата: Четвер, 12.03.2026, 08:56 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Привіт, друзі! Хочу підняти тему «нестандартної» їжі. Всі ми звикли до звичайної Пепероні чи Маргарити, але іноді хочеться чогось такого, що змусить смакові рецептори приємно здивуватися. Нещодавно відкрив для себе меню QR Pizza з іншого боку — не просто як «швидку їжу», а як справжній гастро-досвід. Хто ще пробував їхні преміум-позиції? Ось що мене реально вразило:
- Піца з грушею, Дор Блю та карамельним топінгом — це розрив шаблонів. Солодка груша, пікантний сир і карамель... Ідеально під келих білого вина.
- Піца з персиком і соусом Унагі — звучить дивно, але на смак це дуже круто, особливо якщо любите поєднання солодкого та солоного.
- Піца з Хамоном та в'яленими томатами — ідеально для тих, хто сумує за справжніми італійськими смаками.
- Морські делікатеси: У піцу з морепродуктами вони реально кладуть креветки, мідії та гребінці, а не просто імітацію.
А ще в них є «Дель-Ріо» — це піца-монстр вагою 1,5 кг з бортиком, начиненим сиром Філадельфія. Однією такою можна нагодувати пів під’їзду (жартую, але вона реально величезна). Для тих, хто хоче спробувати:
- 🚚 Доставка безкоштовна від 150 грн (що зараз рідкість).
- 📱 Сайт: mk.qr-pizza.ua
- 📞 Тел: (066) 3-900-900
Хто вже куштував їхні десертні або морські піци? Це «так» чи «ні»? Бо я тепер фанат груші з сиром! 🍐🧀
|
| |
|
|