Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Питання вибору надійної вологостійкої куртки
pepeapproved Дата: Середа, Сьогодні, 09:54 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Друзі, маю до вас важливу справу і сподіваюся на вашу підтримку. Довго вивчаю ринок, дивлюся різні варіанти в інтернеті, але чесно кажучи, маю великі сумніви щодо багатьох оголошень, де обіцяють «абсолютну сухість» за копійки. Дуже боюсь натрапити на неякісну річ, яка промокне через п'ять хвилин після початку дощу або просто розлізеться по швах. Мені потрібна перевірена куртка тактична водонепроникна, яка реально витримує навантаження і має проклеєні шви. Можливо, хтось із вас уже проходив через цей складний процес вибору і знайшов той самий магазин, де опис товару на сайті повністю збігається з реальністю? Налаштований знайти ідеальний варіант для осіннього сезону, але хочеться трохи більше впевненості перед тим, як натиснути кнопку замовлення. Де ви зазвичай купуєте спорядження, щоб бути спокійними за результат? Чекаю на ваші думки.

silentarc1234t Дата: Середа, Сьогодні, 09:55 | Повідомлення # 2
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Добридень! Розумію ваші сумніви, бо сам за своєю природою великий скептик і не дуже вірю рекламним обіцянкам про «абсолютний захист». Завжди чекаю, що мембрана виявиться простою плівкою, яка розлізеться після першого ж виходу в кущі або перестане дихати через тиждень. Перед замовленням я виніс мізок кільком менеджерам, розпитуючи про спосіб проклейки швів та тип зовнішнього покриття, бо мені потрібна була річ для реальних навантажень, а не для прогулянок містом. Довго вагався, порівнював ціни на закордонних сайтах і в наших воєнторгах, поки не знайшов варіант з адекватним описом і чесними характеристиками. Моїм придбанням стала куртка тактична водонепроникна https://prof1group.ua/kurtka-taktichna-vodonepronikna яку я одразу після отримання піддав жорсткому тестуванню. На моє здивування, куртка витримала сильний напір води і не промок на жодному стику, що для мене стало вирішальним фактором. Тканина досить щільна, не шелестить при кожному русі, а крій дозволяє вдягнути під низ теплий фліс без втрати мобільності. Питання з недовірою до онлайн-покупок у цьому сегменті я для себе закрив, бо товар реально відповідає заявленим параметрам. Зробили як треба, розмірна сітка підійшла чітко, фурнітура працює плавно. Результатом задоволений, бо нарешті маю надійний захист, який не підведе в польових умовах.

https: //anyexchange.best/obzor-avalanche-avax-podseti-kak-instrument-masshtabirovaniya/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2026   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com