Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
ваксігрип київ
k_kharitonova20 Дата: Четвер, 28.05.2026, 10:54 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Мій досвід вакцинації у клініці DENIS: швидко, професійно та безпечно (ваксігрип Київ)

Я звернувся до клініки DENIS у Києві, коли почав замислюватися про сезонну профілактику грипу. Одним із найважливіших рішень для мене стала вакцинація, і я обрав саме щеплення ваксігрип Київ, адже хотів максимально захистити себе та близьких у період підвищеного ризику захворюваності.

Клініка DENIS справила на мене сильне враження ще з першого візиту. Це сучасний медичний центр, який розташований у 12-поверховій будівлі, де все продумано до дрібниць — від зручної навігації до організації прийому пацієнтів. Атмосфера спокійна, чиста та дуже комфортна, що одразу знімає зайву тривогу перед медичними процедурами.

Під час консультації лікар детально пояснив, що таке вакцинація від грипу, як працює препарат і чому ваксігрип Київ є одним із найпоширеніших і перевірених варіантів захисту. Мені сподобалося, що лікар не просто формально виконав процедуру, а приділив час моїм питанням і стану здоров’я.

Сама вакцинація пройшла швидко, акуратно і практично без дискомфорту. Медичний персонал працює дуже професійно: уважно ставляться до пацієнта, контролюють кожен етап і створюють відчуття повної безпеки. Після щеплення я залишився під коротким наглядом, що також додало впевненості.

Окремо хочу відзначити рівень клініки DENIS — це дійсно багатоповерховий медичний центр, де працюють кваліфіковані лікарі різних спеціальностей. Усе організовано так, щоб пацієнт отримував комплексну допомогу в одному місці без зайвих затримок.

Я залишився дуже задоволений своїм вибором і можу впевнено сказати, що вакцинація ваксігрип київ у клініці DENIS — це правильне рішення для тих, хто цінує якість, безпеку та професійний підхід.

Клініка DENIS
м. Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5
тел: 0800607555, 0444557555
e-mail: info@denis.ua

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2026   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com