|
Cum pot compara ofertele pentru mașini din Coreea?
|
|
|
akhamsa |
Дата: Середа, Вчора, 22:51 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| În prezent compar mai multe oferte pentru automobile din Coreea și îmi dau seama că nu este corect să mă uit doar la preț. Trebuie luate în calcul anul, kilometrajul, dotările, starea, costul livrării și formalitățile ulterioare. Cum comparați de obicei astfel de variante și ce criterii considerați cele mai importante?
|
| |
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: Середа, Вчора, 22:51 | Повідомлення # 2 |
|
| Am comandat un Kia Sorento și am întrebat din timp mai mulți dealeri despre termene. Cifrele diferă, deoarece depind de pregătirea mașinii și de logistica aleasă. În cazul meu a durat câteva săptămâni până la sosire, apoi au urmat formalitățile. Aș recomanda să luați în calcul intervalul complet indicat înainte de cumpărare, nu doar termenul minim.
|
| |
|
|
|
darkhost |
Дата: Середа, Вчора, 22:52 | Повідомлення # 3 |
|
| Hyundai Santa Fe al meu a fost livrat mai târziu decât mă așteptam inițial, însă cauza a fost logistica, nu starea mașinii. La alegere am comparat termenele mai multor companii și am observat că acestea pot varia considerabil. Acum aș lăsa neapărat o rezervă de timp, mai ales dacă mașina este necesară până la o anumită dată.
|
| |
|
|
|
biteh |
Дата: Середа, Вчора, 22:52 | Повідомлення # 4 |
|
| Am comparat mai multe modele Hyundai și Kia de la diferiți dealeri și am observat că nu este suficient să mă uit doar la prețul afișat. Am verificat anul, kilometrajul, nivelul de echipare, starea mașinii și costurile de livrare. La unele variante prețul inițial era mai mic, însă după calcularea transportului și a celorlalte cheltuieli diferența devenea mult mai mică. În cazul meu, compar ofertele pentru mașinile din Coreea https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei pe site BEX AUTO după aceleași criterii, pentru a vedea mai clar care variantă se potrivește bugetului și cerințelor mele.
|
| |
|
|