|
Де купуєте спорядження для тенісу?
|
|
|
ingafrollova |
Дата: Понеділок, Сьогодні, 02:03 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Порадьте, будь ласка, перевірений магазин, де можна придбати нормальне тенісне спорядження. Я зараз якраз хочу оновити ракетку, докупити м'ячі та підібрати кілька аксесуарів для тренувань. Раніше замовляла на різних сайтах, але не завжди все було в наявності, та й з консультацією якось не дуже. Цього разу хочеться знайти місце з хорошим вибором і швидкою відправкою. Буду вдячна, якщо поділитеся власним досвідом, а не просто скинете перший-ліпший сайт.
|
| |
|
|
|
xkristinaxbond |
Дата: Понеділок, Сьогодні, 02:37 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| У мене нещодавно якраз була така покупка, тому можу поділитися своїм досвідом. Замовляла в TennisMag ракетку, м'ячі та ще кілька дрібниць для тренувань. Перед оформленням написала консультанту, бо не могла визначитися з моделлю ракетки, і мені нормально все пояснили без нав'язування найдорожчого варіанту. Замовлення прийшло досить швидко, усе було акуратно запаковане й відповідало опису. Після цього ще докуповувала там аксесуари, і теж без проблем. Тому можу рекомендувати, особливо якщо не хочеться витрачати купу часу на пошуки й замовляти все по різних магазинах.
|
| |
|
|