|
anzelikafesecko |
Дата: П′ятниця, Сьогодні, 07:07 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Я довго вагалася між брекетами та елайнерами, оскільки хотілося вирівняти зуби, але водночас зберегти максимально звичний спосіб життя. Після консультації в MegaDental вирішила зупинитися на елайнерах www.ostro.org/press-releases/shho-take-elajnery-ta-komu-vony-pidhodyat-i548604 Перед початком лікування лікар пояснив, як працює система, чому важливо дотримуватися рекомендацій та як правильно доглядати за конструкціями. Для мене це було особливо корисно, тому що в інтернеті можна знайти багато суперечливої інформації, а хотілося отримати пояснення саме від спеціаліста. Після встановлення елайнерів найбільше здивувало те, наскільки швидко до них можна звикнути. Спочатку трохи незвично відчувається конструкція на зубах, але з часом уже майже не звертаєш на неї уваги. Мені також сподобалося, що елайнери можна знімати під час прийому їжі та для чищення зубів, завдяки чому гігієна не перетворюється на складну процедуру. З боку клініки весь процес виглядав організовано: на кожному етапі мені пояснювали подальші дії та нагадували про важливі моменти. Окремо хочу відзначити уважність лікаря — відповіді були конкретними, без поспіху та незрозумілих формулювань. Загалом формат лікування виявився значно комфортнішим, ніж я уявляла до першого візиту.
|
| |
|
|