платежів за кредитом
|
|
taras_gamper |
Дата: Субота, 23.09.2023, 16:35 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Які є способи уникнути платежів за кредитом перед банком?
|
|
|
|
menigorek |
Дата: Субота, 23.09.2023, 17:38 | Повідомлення # 2 |
| Компанія "PIC" допомогла мені у справі проти ПриватБанку, яку я раніше не міг би собі уявити. Я стикнувся з деякими недоліками у роботі банку, і коли приватбанк подав до суду тут мені змогли допомогти. Їхні фахівці досконало розуміють всі нюанси судових процедур та мають великий досвід у роботі з банками. Вони підготували мою справу та представили її в суді, і завдяки їхньому впливовому адвокатові, ми змогли домогтися справедливого рішення. Я вдячний "PIC" за їхню ефективну підтримку в цій справі.
|
|
|
|
zazynna |
Дата: Неділя, 07.04.2024, 14:56 | Повідомлення # 3 |
| Надо платить долго, а то так и в суд подать могут.
|
|
|
|
isiv23789 |
Дата: Неділя, 07.04.2024, 15:00 | Повідомлення # 4 |
| Може вам краще в City24 звернутися, там я платив всі свої кредити зі Сredos - це дуже надійно та швидко. Треба просто ввести свій номер платежу та номер телефона, хвилина і все - платіж виконаний! Зручно, швидко і надійно. І не треба тратити гроші на адвокатів та суди.
|
|
|
|
ua5467898 |
Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 5 |
| Скористайтеся послугами МФО, тоді гарантовано зможете отримати мікрокредит без необхідності надавати довідки про доходи, тільки мінімальний пакет документів - паспорт та ІІН. Якщо цікавить конкретика, візьміть позику на карту в компанії "Просто кредит" https://prostocredit.com.ua/mikrokredit/ . Вивчіть умови кредитної організації, заповніть анкету в режимі онлайн і вкажіть бажану суму - після цього потрібно лише дочекатися схвалення заявки й отримати гроші на свою пластикову карту.
|
|
|
|
nejoyo5338 |
Дата: Неділя, 15.12.2024, 12:00 | Повідомлення # 6 |
| Важливе питання, але потрібно пам’ятати, що уникати платежів за кредитом — це може призвести до серйозних наслідків, як-от штрафи чи погіршення кредитної історії. Замість цього краще розглянути варіанти реструктуризації боргу, кредитних канікул або рефінансування. Якщо цікаво дізнатися більше про грамотне управління фінансами і як діяти у складних ситуаціях з кредитами, рекомендую подивитися https://www.finansist.org/news/ekonomika — там є багато корисних порад на цю тему
|
|
|
|