Останні новини та події в Україні
|
|
AleX_Stasiuk |
Дата: Четвер, 02.11.2023, 23:21 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Раджу завітати на джерело що розповість вам все про події в україні на 10ukraine.com.ua! Тут стежать за найактуальнішими новинами, які відбуваються у різних регіонах країни. Команда професіоналів постійно оновлює інформацію, щоб ви завжди були в курсі ситуації. Та публікують статті, аналітичні матеріали, фото- та відеозаписи, які ретельно відібрані й інформативні. Тут ви дізнаєтеся про новини з політики, економіки, культури, соціальних питань, міжнародних відносин та багато іншого. Запрошую вас на даний сайт, щоб отримувати найсвіжішу та надійну інформацію про події в Україні!
|
|
|
|
marinafilinaa |
Дата: Середа, 24.01.2024, 16:32 | Повідомлення # 2 |
| Я можу вам від себе особисто порадити перевірений Український форум про зброю та військові новини Viche.online . Читати його досить цікаво і корисно , для всіх хто цікавиться такою тематикою. Там користувачі діляться корисними посиланнями, які обов'язково проходять перевірку. Мені подобається цей форум, і в першу чергу за те, як там подається інформація і за те що все дійсно надійно.
|
|
|
|
lilalil1986 |
Дата: Неділя, 03.03.2024, 18:18 | Повідомлення # 3 |
| Зараз дуже актуальний матеріал про те, як у Загребі влаштували різдвяні свята для українських дітей за підтримки президента Favbet Foundation Андрій Матюха Недавня стаття, в якій детально розповідається про святкування Святих Днів у Загребі, спеціально організоване для українських дітей, є гострою розповіддю про співчуття та солідарність. Ця ініціатива, очолена президентом Favbet Foundation Андрієм Матюхою, є маяком надії та єдності у складні часи. Стаття красномовно відображає зусилля, вкладені у створення святкової атмосфери, співзвучної культурній сутності України, у самому серці Загреба. Від традиційних українських делікатесів до яскравих виступів, кожна деталь була ретельно продумана, щоб забезпечити незабутні враження для дітей.
|
|
|
|