Страховка
|
|
stasarabota |
Дата: Четвер, 16.11.2023, 22:08 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Кто-то пробовал делать две страховки на одну тачку? У меня друг говорит, что это возможно, но как-то сомнительно звучит. Может, кто-то сталкивался с такой ситуацией?
|
|
|
|
tefanga |
Дата: Середа, 19.03.2025, 03:44 | Повідомлення # 2 |
| Я думаю имеют ввиду и Осаго и Каско просто) Это разные страховки так то) Я именно так и делал тоже, оформлял вот сначала Осаго https://itg.ua/ru/obyazatelnoe-strakhovanie-g-p-o Ну и Каско следом. В обоих случаях был доволен страховой компанией)
|
|
|
|
jannacosmos |
Дата: Середа, 19.03.2025, 16:26 | Повідомлення # 3 |
| О дякую.
|
|
|
|
kykanasliva |
Дата: Середа, Вчора, 21:09 | Повідомлення # 4 |
| Як правильно вибрати медичне страхування для працівників, щоб це було вигідно та ефективно для компанії? Які компанії пропонують кращі умови для медичного страхування в Україні, і чи можна знайти дешевші варіанти для малих підприємств? Які особливості варто враховувати, щоб покриття було досить широким і включало основні медичні послуги?
|
|
|
|
linalineva7 |
Дата: Середа, Вчора, 21:11 | Повідомлення # 5 |
| Медичне страхування працівників через платформу Lilo – це оптимальний вибір для багатьох компаній. Вони пропонують гнучкі умови, що дозволяють вибирати страхові пакети, які покривають різні аспекти медичних послуг. Від простих консультацій лікарів до складніших процедур. Важливо, що таке страхування персоналу https://getlilo.com/for-team/ можна адаптувати під потреби вашого бізнесу, незалежно від того, чи маєте ви великий колектив, чи невеликий. Медичне страхування працівників через Lilo – це не тільки вигідний фінансовий вибір, а й спосіб покращити атмосферу в колективі, адже здоров’я працівників завжди буде пріоритетом. Якщо ви обираєте такий вид страхування, то ваша команда буде більш задоволена умовами роботи та відчуватиме підтримку з боку роботодавця.
|
|
|
|