Книги онлайн
|
|
HzBoy |
Дата: Понеділок, 25.12.2023, 21:21 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Де можна знайти книги онлайн?
|
|
|
|
mariaflorova28 |
Дата: Вівторок, 26.12.2023, 17:42 | Повідомлення # 2 |
| Моя донька просто в захваті від книг, які вона знайшла на онлайн бібліотеці Knigogo. Особливо їй подобається "«Пригоди Лапунчика та Хрюндика»" автора Людмила Волок. Раджу і вам тут книжки для дітей https://knigogo.com.ua/zhanri/dityachi-knigi/ Ця чарівна казка не лише цікава, а й навчає дітей дружбі та терпінню. І що найкраще, ми завжди можемо мати доступ до цієї казки, завдяки онлайн формату. Рекомендую всім, хто шукає якісні та цікаві книги для своїх діток!
|
|
|
|
ua5467898 |
Дата: Середа, 10.04.2024, 12:33 | Повідомлення # 3 |
| Всем, кто любит литературу, которая заставляет задуматься, я советую прочитать книгу Достаточно общая теория управления . В ней Вы ознакомитесь и с концепцией общественной безопасности, и с теориями суперсистем и с миропониманием в контексте теории управления. Я считаю, что это новый взгляд на уже известную информацию.
|
|
|
|
jestkovaj |
Дата: Понеділок, 01.07.2024, 10:24 | Повідомлення # 4 |
| Порадьте й мені якісь книжковий магазин з нормальним асортиментом книжок.
|
|
|
|
lopirevair |
Дата: Понеділок, 01.07.2024, 10:26 | Повідомлення # 5 |
| Пораджу вам ще один магазин books https://www.britishbook.ua/ з різними книжками - тут можна знайти все, що завгодно для читання, навчання, тощо. Магазин дуже великий та популярний. Замовляю книги тільки в цьому інтернет-магазині, бо це дуже зручно та вигідно. Останнє замовлення – збірка сучасних романів. Також замовляла для сина підручники з англійської. Дякую за чудовий сервіс!
Відредаговано lopirevair - Понеділок, 01.07.2024, 10:29
|
|
|
|