Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Чоловічий одяг
serovigorr Дата: Четвер, 11.01.2024, 20:21 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Де купляєте чоловічий одяг на зиму?

kozakov750 Дата: П′ятниця, 12.01.2024, 17:49 | Повідомлення # 2
Я частіше купую речі в інтернет-магазинах. Зараз на зиму в магазині SIS Cashmere замовив собі теплий светр та шапку сіру https://www.sis-cashmere.com/product/shapka-sira/ . Якість в них дуже хороша. Склад: кашемір + шовк. В мене до цього таких гарних та якісний речей ще не було. Тепер хочу купувати тільки такі якісні речі в яких почуваєш себе на всі 100.

ivaotliva12 Дата: Неділя, 28.01.2024, 16:26 | Повідомлення # 3
Задоволений своєю покупкою в інтернет-магазині Адідас https://www.adidas.ua/choloviki. Замовив круті кросівки та футболку. Якість на висоті, а доставка швидка. Особливо подобається стиль та дизайн. Рекомендую всім шукати стильний та якісний чоловічий одяг в фірмовому інтернет-магазині Адідас!

lermontovlermik Дата: Понеділок, 20.05.2024, 16:24 | Повідомлення # 4
Чи можеш порадити, де краще замовити чоловічу футболку? Я вже переглянув безліч сайтів, але не можу знайти місце, де б я був впевнений у якості та прийнятних цінах. Мені важливо, щоб тканина була приємною до тіла та добре носилася, не втрачаючи форму після кількох прань. Також хотілося б знати, що виробник відповідає екологічним нормам. Можливо, ти маєш досвід і можеш порекомендувати перевірені магазини?

kilivivin Дата: Понеділок, 20.05.2024, 16:32 | Повідомлення # 5
З огляду на ваші вимоги, особливо щодо якості та екологічності, я рекомендую відвідати сайт Manset, де точно є чоловіча футболка бавовна . Тут представлені футболки, які не тільки виготовлені з високоякісного бавовни, але й відповідають сучасним стандартам екологічності. Футболки на Manset відрізняються не тільки якістю тканини, але й довговічністю. Бавовна, яку використовують для виробництва, дуже м'яка та приємна на дотик, що забезпечує комфортне носіння протягом всього дня. Крім того, вироби зберігають свою форму та колір після багатьох прань, що є важливим для повсякденного використання.

viktorovnauliana711 Дата: Неділя, 21.07.2024, 22:13 | Повідомлення # 6
Мене цікавить оренда чоловічих костюмів, куди звернутися?

HzBoy Дата: Неділя, 21.07.2024, 22:16 | Повідомлення # 7
Я нещодавно скористався послугою оренди чоловічих костюмів у Laura Style і був приємно вражений. У мене була важлива подія, і мені потрібен був елегантний костюм. У Laura Style я знайшов величезний вибір стильних і сучасних костюмів на будь-який смак. Що мене особливо порадувало, це висока якість тканин та ідеальний крій кожного костюма. Співробітники салону допомогли підібрати костюм, який підійшов мені ідеально. Окрім того, оренда костюму виявилася набагато економічнішою, ніж покупка нового, що дозволило мені виглядати чудово без зайвих витрат. Laura Style – це чудовий вибір для тих, хто хоче виглядати стильно на важливих заходах без зайвих клопотів і витрат.

vasya195 Дата: Середа, 24.07.2024, 10:51 | Повідомлення # 8
ого сколько магазинов

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2024   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com