Який сухий корм для котів варто придбати?
|
|
misterbicips |
Дата: Неділя, 21.01.2024, 12:52 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Доброго дня всім! Хочу для свого кота підібрати хороший сухий корм, але не знаю який обрати. Дуже хотілось би щоб ви мені порадили корм з хорошим складом, та магазин в інтернеті, де його можна придбати не дуже дорого.
|
|
|
|
Levchenko |
Дата: Неділя, 21.01.2024, 12:55 | Повідомлення # 2 |
| Коли котик харчується правильним сухим кормом, тоді він здоровий та гарно виглядає. Я годую своїх двох котів тільки сухим кормом. Тому без проблем можу тобі дати інформацію про магазин, в якому його вигідно купую.
|
|
|
|
misterbicips |
Дата: Неділя, 21.01.2024, 12:59 | Повідомлення # 3 |
| Я не купував раніше сухий корм для кота, я годував його звичайною їжею, але вирішив що треба переходити на сухий корм. Можливо ти зможеш мені порадити хороший варіант? А стосовно магазину, залиши мені посилання.
|
|
|
|
Levchenko |
Дата: Неділя, 21.01.2024, 13:08 | Повідомлення # 4 |
| Я купував різні варіанти, але зупинився на сухому кормі для дорослих котів мейн-кун Royal Canin Maine Coon Adult, з м'ясом птиці, 2 кг https://maudau.com.ua/categor....l-canin який замовляю в інтернет-магазині Maudau. Цей корм забезпечить відмінне травлення вашому улюбленцю, підтримку імунної системи та здоров'я зубів та ротової порожнини. У нього чудовий склад з великим відсотком м'яса та корисними овочами. Хочу звернути твою увагу на те, що в магазині на даний корм діє дуже приємна знижка.
|
|
|
|
Oleg |
Дата: Четвер, 25.07.2024, 17:49 | Повідомлення # 5 |
| Мне тоже нужно купить корм для своих любимцев, посоветуйте зоомагазин с хорошими ценами
|
|
|
|
danidazzling111 |
Дата: П′ятниця, 26.07.2024, 05:58 | Повідомлення # 6 |
| Роял дійсно топчик.
|
|
|
|
anasteishafurmanova |
Дата: П′ятниця, 26.07.2024, 16:19 | Повідомлення # 7 |
| У меня дома две кошки и обе любят разный корм, меня всегда выручает зоо магазин ЗВЦ https://zvc.com.ua/ru/ Корм для кошек здесь представлен в широком ассортименте и от лучших производителей. На любой вкус здесь можно подобрать товары для кормления животных, для игр и развлечений. В магазине также представлен широкий выбор ветпрепаратов, товаров для здоровья животных, витаминов, минералов и товаров по уходу за домашними животными.
|
|
|
|