Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада_ukr, Лада  
Хтось може порадити обмінник валют Києві?
misterbicips Дата: Середа, 05.02.2025, 21:37 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Може хтось підказати, де в Києві можна вигідно і безпечно обміняти валюту? Зараз шукаю варіанти, бо планую поїздку і хочу обміняти певну суму в гривнях на євро. Важливо, щоб це було надійно, без ризиків і, звісно, за хорошим курсом. Порадьте, будь ласка, на що звернути увагу, як не потрапити на шахраїв, адже таких випадків чимало, і я не дуже знайомий з усіма можливими пунктами обміну, тому важливо не лише знайти, а й обрати найкраще рішення для себе.

vasya195 Дата: Середа, 05.02.2025, 21:38 | Повідомлення # 2
Слухай, я не можу точно вказати конкретне місце, але знаю, що в Києві є кілька відомих місць, де можна обміняти валюту. Важливо перевіряти відгуки і звертати увагу на курс, який вони пропонують. Інколи варто обирати сертифіковані пункти, тому що такі зазвичай мають хорошу репутацію і надають гарантії безпеки. Але крім цього, пам'ятай, що варто звертати увагу на умови обміну: не завжди найвигідніший курс означає найкраще для тебе рішення. Тож рекомендую дослідити варіанти на декількох платформах.

misterbicips Дата: Середа, 05.02.2025, 21:41 | Повідомлення # 3
Дякую за пораду! Але я більше шукаю саме місце, де можна за хорошим курсом обміняти валюту і бути впевненим в надійності операції. Не дуже хочеться ризикувати, тому шукаю обмінник, який вже давно на ринку і має хороші відгуки. Було б чудово, якби хтось поділився своїм досвідом, адже є моменти, коли курс може бути привабливим, але потім з'ясовується, що обмінник працює не зовсім чесно. Можливо, знаєш ще якісь інші критерії, якими варто керуватись при виборі такого місця?

Levchenko Дата: Середа, 05.02.2025, 21:43 | Повідомлення # 4
Цитата misterbicips ()
Дякую за пораду! Але я більше шукаю саме місце, де можна за хорошим курсом обміняти валюту і бути впевненим в надійності операції. Не дуже хочеться ризикувати, тому шукаю обмінник, який вже давно на ринку і має хороші відгуки. Було б чудово, якби хтось поділився своїм досвідом, адже є моменти, коли курс може бути привабливим, але потім з'ясовується, що обмінник працює не зовсім чесно. Можливо, знаєш ще якісь інші критерії, якими варто керуватись при виборі такого місця?
Можу порекомендувати обмін валют в Києві https://obmen24.com.ua/uk/kyiv через сервіс Obmin24. Це онлайн-платформа, де можна швидко перевірити актуальні курси та здійснити операцію з обміну валюти на вигідних умовах. Я сам нещодавно скористався їхніми послугами і був задоволений швидкістю обміну та відсутністю додаткових прихованих комісій. У них досить великий вибір валют, а головне — це прозорість усіх операцій. Ви можете забронювати курс через сайт і потім обміняти валюту в одному з їхніх пунктів в Києві або навіть отримати її на карту. Також дуже зручно, що на сайті вказані всі необхідні контактні дані і відгуки користувачів, що дозволяє уникнути будь-яких неприємних ситуацій.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2025   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com