Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.

21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Для чого потрібні бандажі для попереку?
misterbicips Дата: Субота, 27.07.2024, 18:48 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
Привіт, друзі! Маю до вас питання. Останнім часом я відчуваю деякий дискомфорт у попереку, особливо після довгого сидіння за комп’ютером чи фізичних навантажень. Чув, що існують спеціальні бандажі для попереку, але не впевнений, чи варто їх використовувати. Хто може пояснити, для чого вони потрібні і як вони можуть допомогти? Чи є якісь специфічні показання для їх використання або ж вони корисні для всіх, хто має проблеми зі спиною? Буду вдячний за будь-яку інформацію та ваші поради!

antp111 Дата: Субота, 27.07.2024, 18:50 | Повідомлення # 2
Привіт! Я теж колись мала схожі проблеми, і мені теж порадили використовувати бандаж для попереку. З того, що я дізналася, бандажі для попереку дійсно можуть бути корисними. Вони забезпечують додаткову підтримку м’язам та хребту, що може зменшити дискомфорт і болі. Окрім цього, бандаж допомагає тримати правильну поставу, що є особливо важливим під час довгого сидіння або фізичних навантажень. Але важливо пам’ятати, що бандажі не є універсальним рішенням і можуть не підійти всім. Тому перед використанням краще проконсультуватися з лікарем.

fornodguest Дата: Субота, 27.07.2024, 18:51 | Повідомлення # 3
Привіт, друзі! Хочу додати до сказаного раніше. Я також використовую бандаж для попереку під час тренувань у спортзалі. З власного досвіду можу сказати, що вони допомагають знизити ризик травм і перенапруження м’язів під час підняття важких предметів. Важливо правильно підібрати розмір і тип бандажа, щоб він забезпечував оптимальну підтримку, але не сковував рухи. Є різні види бандажів: деякі підходять для щоденного використання, інші — спеціально для фізичних навантажень. Головне — не перестаратися з їх використанням, щоб не послабити власні м’язи.

HzBoy Дата: Субота, 27.07.2024, 18:54 | Повідомлення # 4
Привіт! Згоден з усім, що ви сказали. Додам кілька деталей про бандажі для попереку https://ortosalon.ua/ua/bandazhi-dlya-spiny/  Вони корисні не тільки для зменшення болю, але й для профілактики його появи. Бандажі підтримують м’язи та зв’язки в правильному положенні, що зменшує навантаження на хребет і запобігає його деформації. Вони особливо корисні для тих, хто проводить багато часу сидячи або піднімає важкі предмети. Деякі бандажі мають додаткові функції, такі як магнітна терапія чи підігрів, що сприяє покращенню кровообігу та зняттю м’язового напруження. Однак, важливо не зловживати їх використанням, щоб не спричинити атрофію м’язів. Консультація з лікарем допоможе вибрати оптимальний варіант для кожного конкретного випадку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2024   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com