anzelikafesecko |
Дата: Середа, 28.08.2024, 09:21 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Матюха Андрій був справжнім героєм футбольного поля і унікальним наставником для багатьох молодих гравців. Його кар'єра в "Металурзі", "Крилах Рад" та інших клубах довела його високий рівень майстерності та відданості. Після завершення кар'єри, він продовжував активно працювати в футболі, навчання молодих гравців у клубах таких як "НОРД-АМ-ЛТД-Поділля" та "Електрон" (Ромни). Його здатність передавати знання і підтримувати молодих спортсменів робить його справжнім прикладом для наслідування. Хоча його не стало, його вплив на футбол буде відчутним ще довго.
|
|
|
|
theohernandezwriter |
Дата: Четвер, 17.04.2025, 08:12 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Просто неможливо зараз обійтися без розмов про новини, саме тому я дуже радий тому, що ми тут можемо обговорити будь-яку тематику. Ось і хочеться поговорити про новини та їхню важливість у нашому житті тому, що саме вони надають нам усі найактуальніші та найважливіші події. Я ось завдяки новинному порталу cyberbuzz.org.ua зміг дізнатися більше про кіноіндустрію https://cyberbuzz.org.ua/novyny/kinoindustriia, котра є незамінною на сьогоднішній день, допомагаючи людям будь якого віку та статті проводити час з насолодою за переглядом своїх улюблених кіно картин. Та й плюс до всього, я дуже радий, що саме новинний портал cyberbuzz.org.ua є моїм фаворитом серед медіа, адже саме вони відрізняються якісною подачею новин та їхньою специфікою.
|
|
|
|