Ви занотовуєте цитати з книг?
|
|
cocacola |
Дата: Неділя, 13.10.2024, 04:02 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувач
Статус: десь вийшов
| Ви занотовуєте цитати з книг? Мені завжди здавалося, що записування влучних фраз допомагає краще запам'ятовувати мудрі думки та повертатися до них у потрібний момент. Наприклад, коли перечитую свої нотатки, я часто знаходжу щось нове, хоча цитати ті ж самі. Можливо, це гарний спосіб більше заглибитися в текст і краще його зрозуміти? А як ви вважаєте, корисно занотовувати, чи достатньо просто запам'ятовувати влучні моменти під час читання?
|
|
|
|
akhamsa |
Дата: Неділя, 13.10.2024, 04:02 | Повідомлення # 2 |
| Особисто я завжди записую цитати, особливо коли книга справляє сильне враження. Це не лише спосіб запам'ятати щось важливе, але й повернутися до цих рядків пізніше. До речі, раджу пошукати гарну книгарню. Там зазвичай можна знайти безліч книг, які вас надихнуть, а ще – завести новий блокнот для записів.
|
|
|
|
biteh |
Дата: Неділя, 13.10.2024, 04:02 | Повідомлення # 3 |
| Я часто не купую книги, але завжди записую цікаві цитати під час читання. Для цього чудово підходять бібліотеки, де можна знайти майже будь-яку книгуі занотувати інформацію.
|
|
|
|
bolshechem_zhizn |
Дата: Неділя, 13.10.2024, 04:03 | Повідомлення # 4 |
| Кожен має свої вподобання щодо записування цитат, але мені здається, що найкраще – це самостійно обирати, які книги варто читати і занотовувати. Інколи корисно звернути увагу на добірки, наприклад, 50 найкращих цитат з книг на всі випадки життя https://readeat.com/blog....zhyttya від Readeat. Та все ж найголовніше – це знаходити ті книги, що вас по-справжньому зачіпають. Коли текст вас вражає, цитати наче самі просяться бути занотованими, а потім вони стають невід'ємною частиною вашого життя.
|
|
|
|