Автоматизація обліку для ЮО, ФО-П у м.Києві: БО, ПО, ОО та КО БО -бухгалтерський облік. ПО -податковий облік. ОО -оперативний облік. КО -кадровий облік.   В FIREFOX кирилиця працює не коректно (відображення в Iframe). Тимчасово користуйтесь іншим браузером    

    Пошуковики індексують сайти з урахуванням інформації на момент індексації (включаючи інформацію з RSS інших сайтів).
    Якщо Ви не знайшли обіцяної пошуковиком інформації в даний момент на сторінці, її можна подивитись в архівах RSS з інших сайтів, натиснувши на картинку  RSS-стрічки відповідної добірки на нашому сайті.











21.05.2012 • Чи зможе вітчизняна пошукова система конкурувати з Гуглом? (Новини Кіровоградщини)
  Шукайте інформацію за допомогою українського пошуковика    Українська шукалка

    Інформація, що нас зацікавила, розміщається у тематичних розділах, сторінках, на форумі нашого сайту та має практично постійні адреси.

Наприклад, все що стосується заробітної плати розміщається за адресами:
  Розділ 06. Облік заробітної плати
  Законодавство до Розділу "Облік заробітної плати"
  Інші Н-ПА та Роз'яснення до Розділу "Облік зарплати"

  Поточні матеріали » заробітна плата   (Коментарі, Проекти, інше)

Вітаємо Вас, Гість  Наша RSS-стрічка
[ · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · ]  
  Шановний відвідувач!   Ваше повідомлення не залишиться непоміченим.   До вашої уваги: "мережевий етикет" та
  Ми раді поспілкуватись з Вами знову.  
   Правила  
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Лада, Лада_ukr  
Соль для консервации
HzBoy Дата: Вівторок, 15.10.2024, 20:51 | Повідомлення # 1
Група: Користувач
Повідомлень: 170
Статус: десь вийшов
Подскажите, какую соль лучше всего использовать для консервации? Понимаю, что она бывает разной: йодированная, каменная, морская и даже розовая. Хочу в этом году закатывать много овощей, но слышал, что не вся соль подходит для заготовок. Какие особенности каждой из них? Есть ли разница в конечном результате?
 
rozhkov-dmitro Дата: Вівторок, 15.10.2024, 20:56 | Повідомлення # 2
Група: Користувач
Повідомлень: 9
Статус: десь вийшов
Для консервации действительно важно правильно выбирать соль. Основное правило — не использовать йодированную соль, так как она может влиять на вкус и качество заготовок. Йод в соли вступает в реакцию с овощами, меняя их текстуру и цвет. Я обычно беру каменную соль, так как она не содержит добавок, а это очень важно для длительного хранения.
 
rozhkov-dmitro Дата: Вівторок, 15.10.2024, 20:56 | Повідомлення # 3
Група: Користувач
Повідомлень: 9
Статус: десь вийшов
Хотя считаю, что на самом деле применять йодированную соль для приготовления блюд - хорошая привычка. Сейчас есть тенденция к дефициту йода у большинства людей.
Відредаговано rozhkov-dmitro - Вівторок, 15.10.2024, 21:01
 
pechkin-1978 Дата: Вівторок, 15.10.2024, 21:23 | Повідомлення # 4
Група: Користувач
Повідомлень: 24
Статус: десь вийшов
Цитата HzBoy ()
Подскажите, какую соль лучше всего использовать для консервации? Понимаю, что она бывает разной: йодированная, каменная, морская и даже розовая. Хочу в этом году закатывать много овощей, но слышал, что не вся соль подходит для заготовок. Какие особенности каждой из них? Есть ли разница в конечном результате?

Если хотите сделать всё по классике, то каменная соль — это идеальный вариант. Морская соль тоже хороший выбор, но всегда проверяйте, чтобы в её составе не было никаких примесей. Что касается розовой гималайской соли — она выглядит красиво, но её специфический состав и цвет могут действительно изменить внешний вид и вкус заготовок, что не всегда хорошо для традиционных рецептов.
Кстати, если у вас возникнет необходимость найти качественную каменную соль https://maudau.com.ua/ru/category/kukhonna-sil/typ_208=kamiana , рекомендую заглянуть в интернет-магазин MAUDAU. Там представлен широкий выбор солей, и вы точно сможете подобрать то, что подходит для ваших целей. Особенно обратите внимание на каменную соль без добавок — это то, что нужно для консервации. В общем, для идеального результата — используйте каменную соль или морскую без добавок, правильно рассчитывайте количество, и ваши овощи сохранят свежесть и вкус на всю зиму!
 
kira_kira393 Дата: Середа, 16.10.2024, 21:06 | Повідомлення # 5
Група: Користувач
Повідомлень: 7
Статус: десь вийшов
це зараз проблема
 
HACKERMAN Дата: Четвер, 17.10.2024, 15:53 | Повідомлення # 6
Група: Користувач
Повідомлень: 13
Статус: десь вийшов
главное не брать с едом
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

  Розділи нашого форуму призначені:
   1. ПП «3 СОС. Бухгалтерія» - для користувачів ПП, які обрали застосунки,
      що працюють на основі та під управлінням Програмного Комплексу "InTal-Vision"   • Правила розділу
   2. Питання обліку в Україні - для бухгалтерської спільноти   • Правила розділу   та підрозділу "Автоматизований облік"
   3. Інші питання - для широкого загалу   • Правила розділу

                    Всі розділи форуму                 на сторінку відповідей на деякі питання

  Ctrl+F -пошук на сторінці         © ТОВ «ІнТал»   •   //intal.ucoz.ua   •   2009-2024   •   ind   •   Проверка тИЦ и PR   •     •   uCoz ТОП   •   ТОП  

  ТОВ "ІнТал" не несе відповідальності за інформацію, що розміщається іншими виданнями у своїх інформерах, RSS, тощо.
  На нашому сайті вони приводяться для інформування читача та для врахування ним альтернативних думок та інших точок зору.
 shukalka.com.ua  

Яндекс.Метрика
  • Поисковые системы. Ресурсы   • Поиск на карте   • Установка maps   • Ключи от Интернета  
  • search.ukr.net   • meta.ua   • search.i.ua   • links   • сайт
  • www.yandex.ua   • images.yandex.ua   • www.yandex.ru   • maps.yandex.ru   API   PHP-скрипт
  • www.google.com.ua   • www.google.com.ru   • www.nigma.ru   • go.mail.ru   • win.mail.ru
  • www.bigmir.net   • search.rambler.ru   • search.sweetim.com   • search.conduit.com
  • qip.ru   • search.qip.ru   • isearch.avg.com   • search.icq.com   • duckduckgo.com   • search-results.com